Меню
Your Cart

Спрей

Спрей
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща акрилна боя в аерозолна опаковка с много добра покривност, предназначена за  нанасяне върху дървени, метални, алуминиеви повърхности, полиестерни ламинати и стара боя. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален бояджийски пистолет. Внимание..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Еднокомпонентен, запълващ акрилен грунд, предназначен за изолиране и запълване  на повърхности с нанесен кит  и старо лаково покритие. Идеален за малки ремонти. Основното предимство на този продукт е изключително краткото време на съхнене, което го прави подходящ за използване при бърз ремонт. Проду..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Еднокомпонентен  термопластичен лак с много добра разливност и лесен за полиране акрилен лак. Перфектен за бърз ремонт. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален бояджийски пистолет. Внимание! Почистете дюзата след използване. Обърнете флакона в позици..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща акрилна боя за реновиране и ремонт на джанти от стомана и алуминий. Продуктът е с много добра покривност, дълготраен блясък и устойчив на вода, петролни продукти, надраскване и атмосферни влияния. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален боя..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
След нанасяне продуктът създава издръжлив, еластичен слой с дребно зърнеста структура, устойчив на удари от камъчета. Предпазва от бензин, масла, вода и сол. Притежава  звукопоглъщащи и шумоизолиращи свойства. ANTIGRAVEL  MS е на основата на синтетични смоли, не съдържа асфалт и битум. Върху него мо..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Защитен спрей БИТУМ за третиране на долните части на превозните средства. Продуктът е еднокомпонентен, и бързосъхнещ. След нанасяне формира еластичен слой с отлични звукопоглъщащи и шумоизолиращи свойства, устойчив на атмосферни влияния, слаби киселини и алкали, както и на удари от камъчета. Внимани..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Продукт на основата на восък за защита на закрити профили. Идеално предпазва от корозия. Устойчив на атмосферни влияния и на слаби основи и киселини. Притежава добри проникващи свойства: прониква в дълбочина по фугите и създава еластичен, плътен слой, предпазващ от действието на вода и сол. Премахва..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Продуктът е предназначен за ефективно премахване на стари слоеве боя от различни повърхности – метал, камък, стъкло, асфалт, бетон. Бързо прониква и разгражда старият слой боя, с което отстраняването му става много лесно. Внимание! Почистете дюзата след използване. Обърнете флакона в позиция "с дъно..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнещият контролен спрей е помощен продукт, предназначен за контрол на процеса на шлифовка на повърхности, върху които е нанесен полиестерен кит или грунд. Служи за откриване на неравности и драскотини. Нанасянето на тънък слой улеснява определянето, на кои места и в каква степен се изисква до..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща, декоративна акрилна боя с много добри покривност и дребнозърнеста структура, имитираща пластмаса, предназначена за боядисване на дървени, метални, алуминиеви, пластмасови повърхности, стара боя и полиестерни ламинати. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята..
0.00 лв.
Марка: NOVOL SPECTRAL
UNDER 395 – епоксиденгрунд в аерозолна опаковка. Характеристики:   Идеален продукт за бърз ремонт. Съдържа специални антикорозионни добавки. Гладка повърхност. Подходящ за различни по вид повърхности: Стара боя(включително и термопластична боя) Полиестерни китове Епоксиден..
0.00 лв.
Марка: NOVOL SPECTRAL
EXTRA 895 – Разредител за преливане. Специално разработен разредител за елиминиране на оптичната разлика между старият и новият слой боя или безцветен лак. Информация за използването на продукта се съдържа в техническите карти на следните продукти: KLAR 505; KLAR 555; KLAR 565; KLAR 575. ..
0.00 лв.
Марка: NOVOL SPECTRAL
PLAST 705 – продукт повишаващ адхезията на полиуретанови и акрилни продукти към различни повърхности. Характеристики: Едникомпонентен продукт увеличаващ адхезията акрилни и полиуретанови продукти към стомана, галванизирана стомана, алуминий и повечето пластмасови повърхности. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се ..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
FÜLLER SPRAY e бързосъхнещ акрилен грунд. Перфектен за бърз ремонт. Продуктът може да се използва како грунд за бои на водна основа и за бои на основата на разредител. FÜLLER SPRAY - Primer притежава перфектна адхезия към различни видове повърхности: Стара боя Полиестерни китове Полиестерни ламинат..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
1К Plastic Adhesion Promoter повишава адхезията към последващи покрития върху пластмасови повърхности. Притежава отлична адхезия, висока еластичност, бързосъхнещ. Приложение: върху всички екстериорни пластмасови елементи на автомобили и камиони. Повърхности: за меки и твърди пластмасови повърхности:..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Професионален много бързосъхнещ филер, ефективен изолатор с отлични запълващи свойства.  Предварително да се грундират по-големите участъци за обработка. Предимства Нанася се на дебел слой с много добър запълващ ефект. Много добър изолиращ ефект. Лесен за шлайфане. Изсъхва много бързо, подходящ за ..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 1К Безцветен лак за бързо нанасяне и дълготрайност на ново покритие или при реновирането на стар слой лаково покритие на автомобилите и мотоциклетите. - Бързосъхнещ. - Много добър гланцов ефект при арт. 680 051: 78±4 гланц единици при ъгъл на измерване 20°. При арт..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 2К Безцветен лак е силно устойчив на химикали, петролни продукти и атмосферни условия. Предназначен е за нанасяне на висококачествено и дълготрайно ново покритие или при реновирането на стар слой лаково покритие на автомобилите и мотоциклетите. - Усилена устойчивос..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 1К UNIFILL притежава отлични запълващи свойства, осигурява много добра защита от корозия и е бързо съхнещ. Продуктът може да се използва като: грунд, запълващ грунд ( може да се нанася на много дебели слоеве) и изолатор между слоевете. Повърхности: стомана, галвани..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. Blender Thiner е специален продукт за хомогенизиране на различията в боята в областта на смесване на 1К/2К слой лак, както и на 2К бои с изключителен резултат. Blender Thiner се използва веднага след полагането на лак или боя. Препоръчва се при spot ремонтите. Не п..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 1K Finish Finish Control Spray се използва между отделните стъпки на полиране и показва, и най-малките дефекти. Прави видими всички не добре полирани зони и премахва всички остатъци от полирането. Артикулен номер: 680 099 безцветен ( 400 мл.) Внимание! Почистете дю..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 1K Surface Control spray създава, за кратко, временен гланц върху боядисана метална тест карта за проверка на цвета. Може да се използва и за откриване на неравности след шлайфане на повърхностите. Изпарява се без мирис и без да замърсява повърхността след прибл. 6..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. Ремонт на драскотини, удари от камъчета в областта на UV защитният слой достигащи до поликарбоната. За повече информация виж в техническата карта. Фарове с увредена повърхност на поликарбоната не се ремонтират: Артикулен номер: 684 099 Комплект за възстановяване н..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. Специално 2K безцветно покритие за реновиране на защитното покритие на поликарбонатни фарове - премахва малки драскотини, пожълтяване  или замъгляване.  Продуктът осигурява трайна защита от UV лъчи и атмосферни влияния. Артикулен номер: 684 068 прозрачен (250 ml) 9..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Грунд за пластмаса повишаващ адхезията при боядисване на пластмасови повърхности, като спойлери, огледала, брони. - Осигурява идеална адхезия при боядисване на пластмасови детайли: брони, спойлери, странични огледала. - Бързо съхне. - Безцветен. - Много икономичен. - Лесен за използване и нанасяне. ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Aнтикорозионият грунд осигурява висока устойчивост на корозия на металните повърхности. Продукта може да се използва върху всички метални елементи на автомобила. Auto-K anti-corrosion primer притежава отлична адхезия и осигурява гладка повърхност на нанесеният слой, което го прави подходящ за първи ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Auto-K filler spray е запълващ грунд на основата на комбинация от nitro смоли с отлични запълващи свойства, бързо изравнява неравности, драскотини и вдлъбнатини по повърхността. Защитава от корозия, осигурява гладка повърхност, притежава отлична адхезия към различни по вид повърхности. Грунда е бърз..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Специално разработен безцветен двуслоен лак, който се използва върху бази на акрилна основа(безцветният лак е специално разработен за нанасяне след вторият слой на двуслойната акрилна база на AUTO-K с цел придаване на гланц и повишаване на устойчивостта на покритието ). 2-слойният безцветен лак: -ув..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Специална спрей боя устойчива на високи температури. Продуктът е предназначен за боядисване на всяка една част от изпускателната система на автомобила или мотоциклета,  и други части или повърхности изложени на високи температури. Нанесеният слой съхне само при температура над 250°С - увеличаването ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Боя на спрей с много висока покривност и износоустойчивост. Устойчива на удари от камъчета, въздействие на сол и перманентното миене на автомобила. AUTO-K Спрей за джанти придава на джантите устойчивост на корозия и атрактивност. AUTO-K Спрей за джанти е отличен за предпазване на алуминиеви джанти. ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Спрей за пластмаса e бързо съхнеща боя за пластмасови повърхности. Използва се върху всички пластмасови части на автомобила направени от твърда пластмаса, полиестер и поликарбонат , като: брони, спойлери, странични огледала и др.  Преди използване да се нанесе грунд за пластмаса. Свързващо ве..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Спрей боята с хром e бързо съхнеща, на акрилна основа с висока покривност, температурно и светлинно устойчива. Осигурява метален златен ефект. AUTO-K Златният ефект е устойчив на атмосферни влияния в ограничени граници -  не е устойчив на абразия. Да не се покрива с безцветен лак. Приложение: върху ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Спрей за спирачният апарат позволява да се постигне бърз цветен ефект на видимата част от спирачките- спирачните скоби и другите части, които ясно да се различават от джантите. Този тунинг придава състезателен изглед на автомобила. Приложение:  • Постигане на цветен ефект на видимите части от..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Спрей за двигатели е температурно устойчивата боя на основата на модифицирани силиконови смоли с продължителна температурна устойчивост до 650°С ( до 300°С за 233 047) . Формира траен с отлична устойчивост на атмосферни условия слой. Предназначена за нанасяне върху обекти и повърхности изложе..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Brilliant metallic  е боя на акрилна основа за придаване на брилянтен метален ефект на предмети изработени от ламарина, метал и пластмаса. За увеличаване на устойчивостта на боята на атмосферни влияния и усилване на блясъка(гланца) е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО да се нанесе безцветен лак. При използване в..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Transparent Spray е специален висококачествен, бързосъхнещ, устойчив на надраскване (Scratch resistant) и с отлична устойчивост на атмосферни влияния спрей. Предназначение: • за оцветяване на предни, задни, странични светлини, ветробрани, прозорци, предмети от стъкло, дърво и метал, лампи, кр..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Spray-Set e автобоя в аерозолна опаковка предназначена за бърз, малък ремонт и възстановяване на оригиналният цвят на боята съгласно оригиналният код за модела на автомобила от производителя. В комплекта се съдържа и четка - виж под капачката. Боята е устойчива на атмосферни влияния. ЗАБЕЛЕЖК..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Спрей боята с хром e бързо съхнеща, на акрилна основа с висока покривност, температурно и светлинно устойчива. Осигурява метален сребърен-хром ефект. AUTO-K Хром ефект е устойчив на атмосферни влияния в ограничени граници -  не е устойчив на абразия. Да не се покрива с безцветен лак. Приложение: вър..
0.00 лв.
Марка: Racing
Продуктът създава гладка основа с добра адхезия за следващият слой боя. Универсален грунд за метал, керамика, камък, стъкло, хартия, глина и някои пластмаси. Предимства: • Осигурява гладка основа. • Добра адхезия. • Отлични запълващи свойства. • Бързо съхне. • Лесен за шлайфане. • Не съдържа тежки м..
0.00 лв.
Марка: Racing
За боядисване на декоративните части по автомобила, а така също и на предмети от всякакъв вид в дома и градината. Предимства: • Високо съдържание на сухо вещество. • Много икономичен. • Бързо съхне. • Устойчив на надраскване. • Не се променя цветът при излагане на светлина, устойчив на атмосферни вл..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 46 резултата (2 страници)