Меню
Your Cart

Спрей за различни повърхности

Спрей за различни повърхности
Марка: COSMOS LAC
Спрей на акрилна(premium) основа за маркиране и надписване. Може да се нанася върху различни повърхности, като: дърво, камък, бетон, земя, асфалт, метал и други. Подходящ за маркиране на дървета в горските стопанства, частни лесовъди, държавни горски предприятия. Притежава много висока трайност - ма..
0.00 лв.
Марка: Belton
Специален флуоресцентен спрей за писане и маркиране в строителството, геодезията, дърводелството и горското стопанство. Специално разработената капачка позволява да се пръска дори и в позиция с дъното на горе. Може да се използва върху абсорбиращи и не абсорбиращи повърхности. Приложение: • специ..
0.00 лв.
Марка: Belton
Специален флуоресцентен спрей за прецизно маркиране върху различни повърхности: асфалт, бетон, земя, тревни площи, пясък и други. Специално разработената капачка позволява да се пръска дори и в позиция с дъното на горе. Може да се използва върху абсорбиращи и не абсорбиращи повърхности, включително ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боята съдържа термоустойчиви смоли и пигменти може да се използва върху повърхности подложени на нагряване  до 700°С. Уникалните свойства на боята я правят идеална за боядисване или реновиране на изпускателната система на автомобили и мотоциклети, печки, камини и други метални повърхности, които ..
0.00 лв.
Марка: Belton
Спрей на основата на силиконови смоли с устойчивост на температури до 650°С. Специалната боя е устойчива на атмосферни влияния и е подходяща както за външна, така и за вътрешна употреба. Приложение:  Продукта е подходящ за боядисване на обекти, които са изложени на висока температура като кюнци, ка..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей  за придаване на стилен златен / сребърен-хром ефект с отличен гланц. Осигурява гладка повърхност с изключителен метален ефект. Предназначен за вътрешно използване. Боята не е устойчива на атмосферни влияния. Препоръка: да не се покрива с безцветен лак. Приложение: • използва се върху повър..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Изключително трайна и устойчива на атмосферни влияния боя с метален ефект. Може да се използва за декорация  на велосипеди, мотоциклети , каски , както и върху всяка друга повърхност за постигане на метален ефект. Спреят е подходящ за вътрешна и външна употреба - притежава перфектна адхезия, устойчи..
0.00 лв.
Марка: Belton
Спрей на основата на акрилни смоли. за придаване на стилен златен, метален сребърен-хром или меден ефект на боядисани предмети. Осигурява гладка повърхност с отличен гланц. Предназначен за вътрешно използване. Боята не е устойчива на атмосферни влияния. Препоръка: да не се покрива с безцветен лак. ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боя на акрилна основа с флуоресцентен ефект. Повърхностите покрити с флуоресцентната боя при осветяване са видими от значително разстояние при намалена видимост,особено през нощта. Фотолуминесценцията дава възможност за безкрайни възможности за приложения на продукта – включително пътни знаци и марк..
0.00 лв.
Марка: Belton
Спрей на основата на комбинация от нитро смоли със специални флуоресцентни пигменти. Може да бъде използван върху различни предмети за придаване на неонов ефект. Предназначен за вътрешно и външно използване. За постигане на отлични резултати да се полага върху бяла основа (бял грунд). Винаги да се п..
0.00 лв.
Марка: Belton
Специален декоративен спрей, който създава блестящ диамантен ефект върху различни повърхности, на закрито и на открито.  Диамантеният ефект е особено ефективен върху тъмни повърхности. След 30 минути нанесете прозрачен лак Belton, за да повишите устойчивостта на атмосферни влияния. Приложение: • из..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боя на основата на специални акрилни смоли с отлична адхезия и покривност, добър гланц и изключителна трайност. Продуктът е предназначен за реновиране на бяла техника( перални, хладилници, бойлери, абсорбатори и др.). Използвайте само на добре проветриво място. Внимание! След употреба почистете д..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Иновативен продукт за реновиране на повърхности покрити с порцеланов емайл.  Лесен за използване и изключително устойчив на износване. Перфектен за вани, мивки и др. Повърхностите трябва да бъдат чисти, сухи и обезмаслени преди  нанасяне на спрея - използвайте само на добре проветриво място. Вним..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боя на основата на специални акрилни смоли устойчива на високи температури( до +110°C),  с отлична адхезия и покривност( запълва малки драскотини), изключителен гланц и трайност. Продуктът е предназначен за реновиране на радиатори. Може да се нанася и върху небоядисани повърхности. Използвайте само..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боя на основата на специални акрилни смоли изключителен гланц и трайност. Продуктът е предназначен за боядисване или реновиране на бели алуминиеви повърхности. Нюансът на белия цвят съвпада с този използван в електростатичните бои за алуминиеви предмети.  Може да се нанася и върху небоядисани повърх..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Полу-прозрачен цветен лак за дървени повърхности. Предлага се в 4 цвята:  Махагон, Орех,  Дъб, Тиково дърво. Приложение: • използва се върху небоядисани дървени повърхности, както и за освежаване на стари лакове. Предимства: Цветно, защитно покритие Лесен за нанасяне цветен лак Изклю..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Гланц или сатен този лак е перфектен за освежаване на  старо лаково покритие  и за защита на всякакви дървени повърхности. Изсъхва бързо и е идеален за употреба върху музикални инструменти. Приложение: • спрея е подходящ за дървени подове, рамки на прозорци, врати, облицовки и дървени мебели. М..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Безцветен акрилен лак устойчив на атмосферни влияния. След нанасяне осигурява перфектен гланц. Може да се нанася върху едно- и дву- компонентни акрилни бои, реновиране на старо лаково покритие, както и върху различни по вид повърхности( камък, метал, дърво и др.). Приложение: • спреят може да с..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Безцветен лак с перфектен гланц. Приложение: • спреят може да се нанася върху чисти метални повърхности. Идеален за последен, защитен слой върху боядисани повърхности. Предимства: Устойчив на атмосферни влияния и на UV лъчи Отлична адхезия Отличен гланц ( 90 GLOSS [ GLOSS METER 600AS..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Специализиран черен спрей за боядисване на синтетични кожи и гъвкави пластмаси. Изключително устойчив на абразия и надраскване. Идеален за автомобилни табла, волани и седалки на мотоциклети. Приложение: • за синтетични седалки на автомобили и лодки, табла, волани, велосипеди, тапицерия и други...
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Специален спрей за студено поцинковане, богат на цинков прах, което предлага висока и дълготрайна антикорозионна защита, създавайки филм за студено поцинковане. Има перфектна адхезия към почти всички метални повърхности. Приложение: • за DIY или професионална употреба. Идеален за защита на зава..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Специален спрей, осигуряващ катодна защита от ръжда на всички метални повърхности. Освен, че предотвратява корозията, спреят е добър проводник на електричество и може да се използва при ремонт и поддръжка на “бели” метали и горещо поцинковани повърхности. Приложение: • за DIY или професионална ..
0.00 лв.
Марка: Belton
Спрей Цинк-алуминий е специална боя за предотвратяване на корозия на поцинковани материали и метали, склонни към корозия, като водосточни тръби, вентилационни съоръжения, стоманени конструкции и т.н. Продуктът осигурява катодна защита от ръжда и добра електропроводимост. Предимства: • Отлична защита..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Висококачествен акрилен грунд, запълва малки драскотини и неравности по повърхността преди боядисване. Може да се използва върху всякакви повърхности, с изключение на пластмаса. Лесно се шлайфа. Предлага се в два цвята. Приложение: • за грундиране преди нанасяне на боя. Не е подходящ за пластма..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей METAL PRIMER е бързосъхнещ алкиден грунд за нанасяне върху метални повърхности. Спреят е с отлични покривни и запълващи свойства. Може да се боядисва с алкидни или акрилни бои. Предлага се в 4 цвята. Приложение: • за грундиране на всякакви метални повърхности преди нанасяне на боя. Преди..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей PLASTIC PRIMER е специален прозрачен грунд, който повишава адхезията към последващи покрития върху пластмасови повърхности. Подходящ за всички пластмасови части за автомобили и за градински предмети, като пластмасови столове, саксии и други. Приложение: • за грундиране на всички пластмасо..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей за хидроизолация SEALER спира течовете и създава дебел еластичен слой, който има висока устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи. Идеален за покриви, балкони, водосточни тръби, улуци. Може да се нанася върху метал, винил, твърда пластмаса, PVC, цимент. След като изсъхне може да се боядисва...
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Glue spray е многофункционално лепило.  Приложение: • може да се използва върху много повърхности: плат,подови настилки, килими, хартия, картон, дърво, стъкло, твърда пластмаса. Предимства: Универсално лепило Осигурява постоянна или репозиционирaща връзка Формира безцветна, устойчива..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 28 от 28 резултата (1 страници)