Меню
Your Cart

Хартиено тиксо

Хартиено тиксо
Марка: Graffit Auto
GRAFFIT AUTO WR Висококачествено водоустойчиво маскиращо тиксо Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: Подходящо за използване при боядисване с покрития на водна основа и на основа разредител. Устойчиво на: вода, високи температури ( 80°С за 60мин. и на 120°С за 30мин. ..
0.00 лв.
Марка: Graffit Auto
GRAFFIT AUTO WR  120°С Висококачествено водоустойчиво маскиращо тиксо Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: Може да се използва с всички автомобилни бои - на основата на разтворител и на водна основа. Устойчиво на вода, разтворители и разредители. Издържа на високи ..
0.00 лв.
Марка: Graffit Auto
GRAFFIT AUTO Висококачествено маскиращо тиксо Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: Може да се използва с всички автомобилни бои - на основата на разтворител и на водна основа. Издържа на високи температури - 60 мин. при 80°С и 20 мин. при 100°С . Отлична адхезия къ..
0.00 лв.
Марка: Q1
Q1® Premium Masking Tape  110°С Висококачествено маскиращо тиксо Перфектно се представя при използване тиксо върху тиксо, заедно с маскираща хартия и маскиращо фолио.  Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: Може да се използва с всички автомобилни бои - на основата на р..
0.00 лв.
Марка: Graffit Auto
GRAFFIT AUTO WR  LIME 120°С Маскиращо тиксо от най-високо качество. Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: При шлайфане "на мокро". Може да се използва с всички автомобилни бои - на основата на разтворител и на водна основа. Устойчиво на вода, разтворители и разредит..
0.00 лв.
Марка: Graffit Praktic
GRAFFIT PRAKTIC  Строително тиксо Универсално маскиращо тиксо. Подходящо за използване върху метални, пластмасови  и др. повърхности , устойчиво на: високи температури(60 мин. при 60°С и 30 мин. при 80°С), разтворители и разредители. Подходящо за използване при боядисване с бои на водна основа..
0.00 лв.
Марка: Graffit Praktic
GRAFFIT LATEX Тиксо за отсичане. Предназначено е за отсичане при боядисване с акрилатни бои (латекс и др.) за вътрешна и външна употреба. Подходящо за използване при боядисване с бои на водна основа и на основата на разредител. Ширина (мм) x Дължина (м) Брой в кашон ..
0.00 лв.
Марка: BLUE DOLPHIN
Професионално  екстериорно тиксо за отсичане  Екстериорно тиксо за отсичане на мазилки и фасади. Устойчиво е на разкъсване при отстраняване от пластмасови, дървени, алуминиеви, винилови и метални повърхности. До 30 дни  след поставянето тиксото се отстранява чисто, без да оставя никакви повреди и..
0.00 лв.
Марка: NAST
Хартиено тиксо със широк спектър на употреба. Притежава отлична адхезия към различни повърхности. Отлепя се лесно без да оставя следи по повърхността. Може да се използва и при боядисване на автомобили със съвременните покрития на основата на разредител и на водна основа. Ширина (мм) ..
0.00 лв.
Марка: BLUE DOLPHIN
Професионално UV устойчиво тиксо Професионално хартиено тиксо за външна и вътрешна употреба. Осигурява чист ръб при отсичане, премахва се без остатъци до 30 дни от поставянето и запазва UV устойчивост до 14 дни . Залепва изключително добре върху боядисани стени, облицовки, стъкло, метал и др. ..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Professional
Тиксо за защита на гумените уплътнения на стъклата на автомобила при боядисване. Продукта позволява да се боядисват елементите под уплътненията, като същевременно ги предпазва от замърсяване. Тиксото е устойчиво на високи температури( до 120°С), разредители и бои. Отделящият се лист се състои от две..
0.00 лв.
Марка: 3M
3M™ Fine Line Masking Tapes – изключително гъвкава маскираща лента за фини линии –  при детайлни дизайни, разделяне на цветове или криви. Лентата е устойчива на високи температури – до 120°C ( и до 150°C за кратък период от време ). Отстранява се без остатък дори и след 30 минутен престой в камера ..
0.00 лв.
Марка: 3M
3M™ Trim Masking Tape Лента за защита на гумени уплътнения Лента за ефективна защита на гумени уплътнения за стъкла, ветробраните, както и на фиксираните гумени уплътнения. Лентата се произвежда в четири ширини с пластмасови ръбове от 5 до 15 мм. Има разнообразно предназначение, тъй като може да се..
0.00 лв.
Марка: BOSSAUTO
MASK & UP Trim – маскираща лента с твърд кант, перфорирана на всеки 38 мм за защита на гумени уплътнения за стъкла, ветробраните, както и на фиксираните гумени уплътнения. Продуктът се състои от хартиена лента с лепило на основата на разтворител и гъвкава лента от полиестер( пластмасов ръб) 190 my, ..
0.00 лв.
Марка: 3M
3M™ Smooth Transition Tape e проектиран специално за създаване на плавни преходи към съществуващи покрития. При частични ремонти на покритието оставя плавен преход на боята - без твърда линия. Part No Размер 06800 6,33мм x 9м  ..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)