Меню
Your Cart

Спрей за декорация

Спрей за декорация
Марка: COSMOS LAC
Акрилна боя в аерозолна опаковка с отличен гланц, перфектна адхезия към различни по вид повърхности и устойчива на атмосферни влияния. Спреят е подходящ за професионално и лично( DIY) използване. Предимства: цветовете са съгласно класическият каталог на цветове RAL - точност по RAL за всичк..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Fast Acrylic e боя в аерозолна опаковка в ниският ценови клас, но без компромис в качеството: отличен гланц, перфектна адхезия към различни по вид повърхности и устойчива на атмосферни влияния. Спреят е подходящ за професионално и лично( DIY) използване. Предимства: цветовете са съгласно кл..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Премиум акрилен спрей със Сатенен ефект Цветовете съгласно системата за описание RAL Пастелни цветове Vintage МЕТАЛИК сатенен ефект ЕФЕКТЕН спрей Предимства: Покривност - от 2 ÷ 4 квадратни метра с един спрей. Не е необходимо нанасяне на грунд преди боясисване с EASY MAX. Две капачк..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Аерозолна боя за декорация или реставриране на повърхности и предмети, на които искате да придадете винтидж ефект. Създава ултра матово покритие. Може да се нанася върху различни повърхности: дърво, метал, керамика, камък, мрамор и др. За още по-голяма устойчивост, нанесете  матовия лак върху напълн..
0.00 лв.
Марка: HitColor
Спреят за декорация Hitcolor е боя на основата на комбинация от нитро смоли. Продуктът притежаващ отлична покривност, бързосъхнещ и е устойчив на атмосферни влияния -  подходяща за външна и вътрешна употреба. Спреят е за  може да се използва върху повърхности и предмети от метал, дърво,керамика, кам..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)