Меню
Your Cart

NOVOL Spay

NOVOL Spay
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща акрилна боя в аерозолна опаковка с много добра покривност, предназначена за  нанасяне върху дървени, метални, алуминиеви повърхности, полиестерни ламинати и стара боя. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален бояджийски пистолет. Внимание..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Еднокомпонентен, запълващ акрилен грунд, предназначен за изолиране и запълване  на повърхности с нанесен кит  и старо лаково покритие. Идеален за малки ремонти. Основното предимство на този продукт е изключително краткото време на съхнене, което го прави подходящ за използване при бърз ремонт. Проду..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Еднокомпонентен  термопластичен лак с много добра разливност и лесен за полиране акрилен лак. Перфектен за бърз ремонт. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален бояджийски пистолет. Внимание! Почистете дюзата след използване. Обърнете флакона в позици..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща акрилна боя за реновиране и ремонт на джанти от стомана и алуминий. Продуктът е с много добра покривност, дълготраен блясък и устойчив на вода, петролни продукти, надраскване и атмосферни влияния. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален боя..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
След нанасяне продуктът създава издръжлив, еластичен слой с дребно зърнеста структура, устойчив на удари от камъчета. Предпазва от бензин, масла, вода и сол. Притежава  звукопоглъщащи и шумоизолиращи свойства. ANTIGRAVEL  MS е на основата на синтетични смоли, не съдържа асфалт и битум. Върху него мо..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Защитен спрей БИТУМ за третиране на долните части на превозните средства. Продуктът е еднокомпонентен, и бързосъхнещ. След нанасяне формира еластичен слой с отлични звукопоглъщащи и шумоизолиращи свойства, устойчив на атмосферни влияния, слаби киселини и алкали, както и на удари от камъчета. Вним..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Продукт на основата на восък за защита на закрити профили. Идеално предпазва от корозия. Устойчив на атмосферни влияния и на слаби основи и киселини. Притежава добри проникващи свойства: прониква в дълбочина по фугите и създава еластичен, плътен слой, предпазващ от действието на вода и сол. Премахва..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Продуктът е предназначен за ефективно премахване на стари слоеве боя от различни повърхности – метал, камък, стъкло, асфалт, бетон. Бързо прониква и разгражда старият слой боя, с което отстраняването му става много лесно. Внимание! Почистете дюзата след използване. Обърнете флакона в позиция "с д..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнещият контролен спрей е помощен продукт, предназначен за контрол на процеса на шлифовка на повърхности, върху които е нанесен полиестерен кит или грунд. Служи за откриване на неравности и драскотини. Нанасянето на тънък слой улеснява определянето, на кои места и в каква степен се изисква до..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща, декоративна акрилна боя с много добри покривност и дребнозърнеста структура, имитираща пластмаса, предназначена за боядисване на дървени, метални, алуминиеви, пластмасови повърхности, стара боя и полиестерни ламинати. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)