Меню
Your Cart

AUTO-K

AUTO-K
Марка: AUTO-K
Грунд за пластмаса повишаващ адхезията при боядисване на пластмасови повърхности, като спойлери, огледала, брони. - Осигурява идеална адхезия при боядисване на пластмасови детайли: брони, спойлери, странични огледала. - Бързо съхне. - Безцветен. - Много икономичен. - Лесен за използване и нанас..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Aнтикорозионият грунд осигурява висока устойчивост на корозия на металните повърхности. Продукта може да се използва върху всички метални елементи на автомобила. Auto-K anti-corrosion primer притежава отлична адхезия и осигурява гладка повърхност на нанесеният слой, което го прави подходящ за първи ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Auto-K filler spray е запълващ грунд на основата на комбинация от nitro смоли с отлични запълващи свойства, бързо изравнява неравности, драскотини и вдлъбнатини по повърхността. Защитава от корозия, осигурява гладка повърхност, притежава отлична адхезия към различни по вид повърхности. Грунда е бърз..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Специално разработен безцветен двуслоен лак, който се използва върху бази на акрилна основа(безцветният лак е специално разработен за нанасяне след вторият слой на двуслойната акрилна база на AUTO-K с цел придаване на гланц и повишаване на устойчивостта на покритието ). 2-слойният безцветен лак: -..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Специална спрей боя устойчива на високи температури. Продуктът е предназначен за боядисване на всяка една част от изпускателната система на автомобила или мотоциклета,  и други части или повърхности изложени на високи температури. Нанесеният слой съхне само при температура над 250°С - увеличаване..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Боя на спрей с много висока покривност и износоустойчивост. Устойчива на удари от камъчета, въздействие на сол и перманентното миене на автомобила. AUTO-K Спрей за джанти придава на джантите устойчивост на корозия и атрактивност. AUTO-K Спрей за джанти е отличен за предпазване на алуминиеви джанти...
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Спрей за пластмаса e бързо съхнеща боя за пластмасови повърхности. Използва се върху всички пластмасови части на автомобила направени от твърда пластмаса, полиестер и поликарбонат , като: брони, спойлери, странични огледала и др.  Преди използване да се нанесе грунд за пластмаса. Свързващо..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Спрей за спирачният апарат позволява да се постигне бърз цветен ефект на видимата част от спирачките- спирачните скоби и другите части, които ясно да се различават от джантите. Този тунинг придава състезателен изглед на автомобила. Приложение:  • Постигане на цветен ефект на видимите част..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Спрей за двигатели е температурно устойчивата боя на основата на модифицирани силиконови смоли с продължителна температурна устойчивост до 650°С ( до 300°С за 233 047) . Формира траен с отлична устойчивост на атмосферни условия слой. Предназначена за нанасяне върху обекти и повърхности изложе..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Brilliant metallic  е боя на акрилна основа за придаване на брилянтен метален ефект на предмети изработени от ламарина, метал и пластмаса. За увеличаване на устойчивостта на боята на атмосферни влияния и усилване на блясъка(гланца) е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО да се нанесе безцветен лак. При използване в..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Transparent Spray е специален висококачествен, бързосъхнещ, устойчив на надраскване (Scratch resistant) и с отлична устойчивост на атмосферни влияния спрей. Предназначение: • за оцветяване на предни, задни, странични светлини, ветробрани, прозорци, предмети от стъкло, дърво и метал, лампи, ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Spray-Set e автобоя в аерозолна опаковка предназначена за бърз, малък ремонт и възстановяване на оригиналният цвят на боята съгласно оригиналният код за модела на автомобила от производителя. В комплекта се съдържа и четка - виж под капачката. Боята е устойчива на атмосферни влияния. ЗАБЕЛЕЖ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Спрей боята с хром e бързо съхнеща, на акрилна основа с висока покривност, температурно и светлинно устойчива. Осигурява метален сребърен-хром ефект. AUTO-K Хром ефект е устойчив на атмосферни влияния в ограничени граници -  не е устойчив на абразия. Да не се покрива с безцветен лак. Приложение: ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Спрей боята с хром e бързо съхнеща, на акрилна основа с висока покривност, температурно и светлинно устойчива. Осигурява метален златен ефект. AUTO-K Златният ефект е устойчив на атмосферни влияния в ограничени граници -  не е устойчив на абразия. Да не се покрива с безцветен лак. Приложение: вър..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Предварително напълнен с газ и органични разтворители и конвертор флакон, който може да се допълни с 2К боя на основата на разредител. Флаконът трябва да се напълни със 100 мл боя. Артикулен номер: 233 974 Флакон: 400 мл...
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Предварително напълнен с газ и органични разтворители флакон, който може да се допълни с база на основата на разредител. Флаконът трябва да се напълни със 100 мл боя. Артикулен номер: 233 979 Флакон: 400 мл...
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Приложение: Продукт специално предназначен за защита от корозия на елементи изложени на вода и атмосферни влияния, за поправка на цинкови повърхности, за покриване на ръбовете на метални повърхности по време точкова заварка. Може да се използва и в отоплителната система, водната система, стоманени ч..
0.00 лв.
AUTO-K - марката включва всички продукти, необходими за ремонт и възстановяване на боята на автомобила, като включва всички процеси от подготовката до нанасянето на боята и лака при малки (spot) ремонти.
Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)