Меню
Your Cart

Силикони

Силикони
Марка: Selsil
UNIVERSAL SILICONE е универсален еднокомпонентен  силиконов уплътнител предназначен за външна и вътрешна употреба-уплътнение и фугиране на различни конструкции. Еднокомпонентен влагоустойчив универсален силикон . Лесен за приложение силикон за широкоспектърна употреба при строителни дейности - уплъ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
SANITARY SILICONE е еднокомпонентен, бързовтвърдяващ се санитарен силикон. Предназначен е за запълване на фуги, отвори и съединения в помещения с висока влажност: бани, WC и кухни; спояване на кухненски плотове и керамични плочи, запълване на процепи при вани, душ-кабини, писоари, мебели за баня, во..
0.00 лв.
Марка: Selsil
ACRYLIC SEALANT e eднокомпонентен акрилен уплътнител на предназначен за запълване и фугиране. Подходящ за: всякакви вътрешни и външни фуги с малко разширение или свиване; при монтаж на дървена, алуминиева и PVC дограма; запълване и уплътняване на фуги в строителни материали – камък, дърво, бетон, ма..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Wood Sealant е лесен за използване еднокомпонентен уплътнител. Формира водоотблъскващ слой след втвърдяване и е устойчив на атмосферни влияния. Използва се за уплътняване и запълване на пукнатини и фуги в прозорци и врати, дограми( алуминиеви, дървени и PVC), первази, дървени подове, дървени стени, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
LIQUID NAIL ,течен пирон,  е лепило без разтворител на основата на акрилни дисперсии и прилепва към всички обичайни строителни повърхности, замества пирони и винтове. Може да се използва за монтиране на дървени и ПВЦ первази, прагове, панели, керамични плочи и декоративни рамки на гипскартон и дърво..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,первази от PVC и дърво, ел.розетки, корнизи, орнаменти от камък или керамика към повърхности от бетон, тухли, мазилка, дърво и ПДЧ, твърда пластмаса, мета..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Ultra Clear представлява еднокомпонентно, втвърдяващо се при контакт с влагата лепило на  хибридна STP основа с висока якост на свързване. Ultra Clear е подходящ за външна и вътрешна употреба, приложения под вода, за запълване на фуги в  кухни и бани ( залепване на стъкло, огледала), прилепване и мо..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Неутралният силиконов уплътнител Selsil е еднокомпонентен, неутрално-втвърдяващ, алокси-базиран силиконов уплътнител за външна употреба. Използва се за уплътнение и фугиране на всички видове дограми( ПВЦ, дърво,алуминий), монтаж на огледала и други. Прилепва към повечето порести и непорести повърхно..
0.00 лв.
Марка: Selsil
PU Sealant 40 е еднокомпонентен полиуретанов уплътнител, който се втвърдява при контакт с влажността на атмосферата. Прилепва отлично към  циментови строителни материали, тухли, керамика, мрамор, стъкло, дърво, поцинкована стомана, алуминий и повечето пластмасови повърхности. Използва се за уплътняв..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Pu Sealant 50 е еднокомпонентен полиуретанов уплътнител, който се втвърдява при контакт с влагата във въздуха. Използва се в: - Автомобилна индустрия: използва се от производители на оригинални части и оборудване. Подходящ за запечатване,свързване, както и за намаляване на вибрациите и шумоизолиран..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Fixser е двукомпонентен химически анкер на епоксидна основа. Продукта се използва за монтажни дейности в камък , бетон, плътни и кухи керамични тухли и други строителни повърхности, където е необходима висока якост на закрепване. Selsil Epoxy Fixser не променя цвета си, бързо се втвърдя..
0.00 лв.
Марка: Selsil
RTV High Temperature Silicone Sealant е еднокомпонентен, силиконов, термоустойчив уплътнител, втвърдяващ се под въздействието на влажността. Използва се при свързване и запечатване на връзки, спойки и пукнатини на места, където е необходима устойчивост на високи температури. Прилепва много добре към..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)