Меню
Your Cart

Ultra

NOVOL Ultra
Марка: NOVOL Ultra
ULTRA Fiber – подсилен със стъклени влакна кит. Специалните еластични полиестерни смоли и късите стъклени влакна осигуряват на  продукта много добра механична устойчивост и добра еластичност. Мек и лесен за шлайфане FIBER e подходящ за запълване на големи дефекти по повърхността и нанасяне на го..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
Мултифункционалният кит  MULTI се характеризира с добра адхезия към различни по вид повърхности. Отлично изравнява както на малки, така и големи неравности,  позволява да  се получи много гладка повърхност. Освен това китът се обработва добре както с едрозърнеста така и с дребнозърнеста шкурка и при..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
FÜLLER 100 е 2-компонентен грунд на основата на висококачествени акрилни смоли с намалено съдържание на летливи органични съединения, притежаващ отлична адхезия към различни по вид повърхности. Продукта може да се използва в: • Запълваща версия – грунда се характеризира се с висок вискозитет, което..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
FÜLLER 200 е 2-компонентен запълващ акрилен грунд. Може да се нанася на дебели слоеве и перфектно запълва големи драскотини или неравности по повърхността. Притежава отлична адхезия към различни по вид повърхности и кратко време за съхнене. Продукта може да се използва в: • Запълваща версия – грун..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
Антикорозионен епоксиден грунд. Притежава отлична адхезия към различни по вид повърхности с отлични изолиращи и запълващи свойства. След втвърдяване формира здрав и еластичен слой. Подходящ за различни по вид повърхности: Стара боя Полиестерни китове Полиестерни ламинати Стомана Галва..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
KLARLACK 400 e 2-компонентен, безцветен с повишена устойчивост на надраскване (SR) акрилен лак. • MS технология. • Съвместим с продукти на водна основа и на основата на разредител. • Бързосъхнещ. • Добро разливане. • Силен гланц и висока крайна твърдост. • Устойчив на UV лъчи и атмосферни влия..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
KLARLACK 600 HS е безцветен акрилен лак с високо съдържание на сухо вещество ( HS ). След нанасяне, осигурява слой с много силен гланц и висока крайна твърдост. Продуктът е съвместим с всички намиращи се на пазара бази на водна основа и на основата на разредител. Лакът е устойчив на УВ лъчи и атмосф..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
Еднокомпонентен продукт на основата на синтетични смоли. При нанасяне формира траен и еластичен слой, устойчив на удари от камъчета. Продукта осигурява защита от петролни продукти, вода и сол. UBS Antigravel не съдържа асфалт или битум. Нанесеният слой абсорбира вибрации и звук, може да се боядисва ..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
Продукт за ръчно нанасяне. Съдържа ненаситена полиестерна смола с подходящи катализатори. Полиестерната смола е предназначена за ремонт на отвори и язви от ръжда по купето на автомобила, както и за ламиниране на яхти, лодки и каравани. Полученият слой притежава отлична адхезия към основата. Продукта..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
Ремонтният комплект съдържа полиестерна смола, втвърдител и стъкломат. С комплекта се формира твърд ламинат с много добра механическа устойчивост и се използва за ремонт на големи повреди (напр. язви от ръжда). Комплекта се използва при ремонт на метални или пластмасови повърхности. След втвърдяване..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
PLUS 730 - Стъкломат е предназначен за ламиниране с полиестерна смола. Предлагат се няколко размера с различна дебелина (грам на квадратен метър). Plus 730 гарантира равномерно укрепване на ламинирането във всички посоки. Артикулен номер / тегло [ гр/см³] Опаковка ( м² ) Брой в кашон 91110 / 1..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
FÜLLER SPRAY e бързосъхнещ акрилен грунд. Перфектен за бърз ремонт. Продуктът може да се използва како грунд за бои на водна основа и за бои на основата на разредител. FÜLLER SPRAY - Primer притежава перфектна адхезия към различни видове повърхности: Стара боя Полиестерни китове Полиестерн..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
Смес от органични разтворители за разреждане акрилни продукти ULTRA LINE. Артикулен номер Опаковка ( л. ) Брой в кашон 90429 0,50 10..
0.00 лв.
Професионално решение на разумна цена
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)