Меню
Your Cart

Selsil

Selsil
Марка: Selsil
ПУ пяна SELSIL е еднокомпонентна полиуретанова пяна за монтажни и изолационни дейности. Пяната се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха. Предназначена е за монтаж  и уплътняване на каси на врати и дограма на прозорци, за изолация на водопроводни тръби за студена и топла вода, запълван..
0.00 лв.
Марка: Selsil
SELSIL Dual Valve еднокомпонентна полиуретанова пяна за монтажни и изолационни дейности. Пяната се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха. Притежава перфектна адхезия към повечето строителни материали като: тухли, бетон, мазилка, дърво, стъкло, метал, алуминий, експандиран полистирол, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Low Expansion FOAM е еднокомпонентна, полиуретанова пяна за монтажни, запълващи и изолационни дейности. Пяната е с много слабо разширение след нанансяне и притежава перфектна адхезия към повечето строителни материали като: тухли, бетон, мазилка, дърво, стъкло, метал, алуминий, експандиран полистирол..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Еднокомпонентна полиуретанова пяна за залепване на плоскости за топлоизолация (XPS; EPS), залепване на декоративни елементи, запълване на фуги между плоскостите, свързване на панели в топлоизолационната система, фиксиране на външни первази на прозорци (след изчистване на повърхностите). СВОЙ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Чистител за монтажна пяна Selfoam е предназначен за: премахване на остатъците от невтвърдена PU пяна; за почистване на клапаните на флакона на полиуретановата пяна и на пистолета за нанасяне на монтажната пяна. За по-ефективни резултати се препоръчва да се прилага веднага след употреба на пяната. Пр..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Спреят за спирачки Selsil ефективно премахва масла, замърсявания, спирачна течност от дискови и барабанни спирачки, накладки, спирачни цилиндри и съединители. СВОЙСТВА Почиства праха от дисковете и барабана Със своята ефективна формула почиства без да има нужда да се разглобяват спира..
0.00 лв.
Марка: Selsil
UNIVERSAL SILICONE е универсален еднокомпонентен  силиконов уплътнител предназначен за външна и вътрешна употреба-уплътнение и фугиране на различни конструкции. Еднокомпонентен влагоустойчив универсален силикон . Лесен за приложение силикон за широкоспектърна употреба при строителни дейности - уплъ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
SANITARY SILICONE е еднокомпонентен, бързовтвърдяващ се санитарен силикон. Предназначен е за запълване на фуги, отвори и съединения в помещения с висока влажност: бани, WC и кухни; спояване на кухненски плотове и керамични плочи, запълване на процепи при вани, душ-кабини, писоари, мебели за баня, во..
0.00 лв.
Марка: Selsil
ACRYLIC SEALANT e eднокомпонентен акрилен уплътнител на предназначен за запълване и фугиране. Подходящ за: всякакви вътрешни и външни фуги с малко разширение или свиване; при монтаж на дървена, алуминиева и PVC дограма; запълване и уплътняване на фуги в строителни материали – камък, дърво, бетон, ма..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Wood Sealant е лесен за използване еднокомпонентен уплътнител. Формира водоотблъскващ слой след втвърдяване и е устойчив на атмосферни влияния. Използва се за уплътняване и запълване на пукнатини и фуги в прозорци и врати, дограми( алуминиеви, дървени и PVC), первази, дървени подове, дървени стени, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
LIQUID NAIL ,течен пирон,  е лепило без разтворител на основата на акрилни дисперсии и прилепва към всички обичайни строителни повърхности, замества пирони и винтове. Може да се използва за монтиране на дървени и ПВЦ первази, прагове, панели, керамични плочи и декоративни рамки на гипскартон и дърво..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,первази от PVC и дърво, ел.розетки, корнизи, орнаменти от камък или керамика към повърхности от бетон, тухли, мазилка, дърво и ПДЧ, твърда пластмаса, мета..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Ultra Clear представлява еднокомпонентно, втвърдяващо се при контакт с влагата лепило на  хибридна STP основа с висока якост на свързване. Ultra Clear е подходящ за външна и вътрешна употреба, приложения под вода, за запълване на фуги в  кухни и бани ( залепване на стъкло, огледала), прилепване и мо..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Неутралният силиконов уплътнител Selsil е еднокомпонентен, неутрално-втвърдяващ, алокси-базиран силиконов уплътнител за външна употреба. Използва се за уплътнение и фугиране на всички видове дограми( ПВЦ, дърво,алуминий), монтаж на огледала и други. Прилепва към повечето порести и непорести повърхно..
0.00 лв.
Марка: Selsil
PU Sealant 40 е еднокомпонентен полиуретанов уплътнител, който се втвърдява при контакт с влажността на атмосферата. Прилепва отлично към  циментови строителни материали, тухли, керамика, мрамор, стъкло, дърво, поцинкована стомана, алуминий и повечето пластмасови повърхности. Използва се за уплътняв..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Pu Sealant 50 е еднокомпонентен полиуретанов уплътнител, който се втвърдява при контакт с влагата във въздуха. Използва се в: - Автомобилна индустрия: използва се от производители на оригинални части и оборудване. Подходящ за запечатване,свързване, както и за намаляване на вибрациите и шумоизолиран..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Fixser е двукомпонентен химически анкер на епоксидна основа. Продукта се използва за монтажни дейности в камък , бетон, плътни и кухи керамични тухли и други строителни повърхности, където е необходима висока якост на закрепване. Selsil Epoxy Fixser не променя цвета си, бързо се втвърдя..
0.00 лв.
Марка: Selsil
RTV High Temperature Silicone Sealant е еднокомпонентен, силиконов, термоустойчив уплътнител, втвърдяващ се под въздействието на влажността. Използва се при свързване и запечатване на връзки, спойки и пукнатини на места, където е необходима устойчивост на високи температури. Прилепва много добре към..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Професионално 2К лепило(комплект лепило + активатор в аерозолна опаковка) , подходящо за различни видове повърхности, включително и порести: дървени, МДФ,ПДЧ, повечето пластмаси,кожа,керамика, метал и др. СВОЙСТВА Много бързо залепване - времето за свързване е от 5 до 10 секунд..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Steel е бързовтвърдяващо се, двукомпонентно лепило на епоксидна основа. Може да се използва с всички метали: стомана, неръждаема стомана, алуминий, месинг, пютър (не подходящо за PP, PE и тефлон). Може да се използва при ремонт на мебели, уреди, оборудване, автомобили, играчки, машини, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
EPOXY SYRINGE е двукомпонентно бързовтвърдяващо се лепило на основата на епоксидна смола. Смесват се в равни обеми от епоксидната смола и втвърдителя за получаване на свързване с висока якост до 5-та минута. Създава изключително здрава лепилна връзка, устойчива на вода,разтворители и физическо натов..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Plastic Welding – MMA (methylmethacyrylate ) е двукомпонентно лепило със широк спектър на приложение върху множество разнообразни повърхности и материали. Притежава отлична адхезия към керамика, дърво, много твърда пластмаса, китайски плочки, фибростъкло, цимент и камък. Време за залепване: 4 - 10 м..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil MARINE е еднокомпонентно, полиуретаново лепило за дърво, което се втвърдява при контакт с влагата във въздуха и има отлична резистентност към вода. Времето му за изсъхване е много кратко. Водоустойчиво и приложимо дори към влажни дървени повърхности. Може да се използва* при: производство и р..
0.00 лв.
Марка: Selsil
SELSIL STEEL EPOXY PUTTY е двукомпонентна епоксидна смес за залепване и запълване(епоксидна смола + втвърдител 1:1). Използва се за залепване, запълване и уплътняване на пукнатини и дупки в метал, дърво, повечето пластмаси и др. , при ремонт на - части на автомобили и машини ; водопроводни инсталаци..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil NINJA Super Glue е бързодействащо лепило за незабавно залепване, което постига невероятна здрава и бърза връзка, и сила при стайна температура. Подходящо е за употреба върху гума, пластмаса, метал, твърдо дърво, керамика, кожа, мрамор и стъкло. Свойства: Лесно приложение. Бързо и и..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 25 от 25 резултата (1 страници)