Меню
Your Cart

N Серия

NOVOL N Серия
Марка: NOVOL N Серия
Съвременен мултифункционален кит на основата на уникални, много фини микросферни пълнители. Структурата на китът гарантира много лесно нанасяне и гладка повърхност след втвърдяване. Ниският вискозитет намалява свиването на обема на кита и осигурява перфектно и лесно шлайфане. SLEEK 100 е със специа..
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Съвременен мултифункционален кит на основата на основата на микрофибърни стъклени влакна и синтетични микросферни пълнители, благодарение на които, кита има уникално малък обем на свиване. По-дългото отворено време на сместа позволява Hybryd да се използва при ремонт на средни и големи повърхности. ..
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Съвременен кит на основата на еластични полиестерни смоли и висококачествени въглеродни фибри( влакна). Китът притежава отлични механични свойства и се препоръчва при ремонт на големи дефекти. Carbon 300 съдържа специални добавки, намаляващи абсорбцията на влагата. Подходящ за различни по вид повър..
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Съвременен мултифункционален кит на основата на много фини стъклени микросфери. Консистенцията на кита гарантира много лесно нанасяне и гладка повърхност след изсъхване. Ниският вискозитет намалява свиването на обема на кита и осигурява перфектно и лесно шлайфане. Dart 500 съдържа специални добавки ..
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Мултифункционален акрилен грунд – може да се нанася като запълващ филер и по метода мокро в мокро. Ниският вискозитет гарантира перфектно разливане и гладка повърхност след втвърдяване. Много бързите смоли съкращават значително времето за съхнене – само 2 часа при 80 микрона дебелина на сухият слой...
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Запълващ акрилен грунд, който може да се нанася на много дебели слоеве и запълва дълбоки драскотини и неравности по повърхността.  Благодарение на възможността за приложение без изчакване на времето за изпаряване между слоевете, значително намалява времето за ремонт. Solid Filler 2200  съдържа най-в..
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Мултифункционален епоксиден грунд   предназначен за защита от корозия на стоманени, поцинковани и алуминиеви елементи. Може да се използва за изолация на повърхността преди нанасяне на полиестерните китове, а също и да се нанася по метода  „мокро в мокро” преди следващите слоеве . Благодарение на из..
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Безцветен HS лак с повишена устойчивост на надраскване( SR -Scratch Resistant). Съвременната компилация смоли от типа Air-Dry осигурява на лака изключително бързо втвърдяване и достигане до работна твърдост само за 1ч. при 20°C. Това прави лака идеален за малки и средни ремонти от типа Smart / Spot ..
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Безцветен VHS лак с много силен блясък и висока крайна твърдост. Използването на съвременни добавки осигурява на лака отлична устойчивост на УВ лъчи и атмосферни влияния.Лакът е много ефективен - съдържанието на сухо вещество в Rock Clear 8200 е над 60%. При нанасяне позволява да възпроизведете всяк..
0.00 лв.
Марка: NOVOL N Серия
Безцветен HS лак със специални добавки за повишена устойчивост на надраскване ( SR -Scratch Resistant). Използването на съвременни смоли осигурява на покритието много силен блясък и висока крайна твърдост. Използването на уникални добавки гарантират на лака отлична устойчивост на УВ лъчи и атмосферн..
0.00 лв.
Ново поколение продукти
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)