Меню
Your Cart

COSMOS LAC

COSMOS LAC
Марка: COSMOS LAC
Кит за дърво на водна основа, бързосъхнещ и лесен за нанасяне. Идеален за поправка на пукнатини, дупки и други дефекти на дървени повърхности от всякакъв вид, на открито и закрито. След втвърдяване( след прибл. 3ч. от нанасянето) може да се шлайфа и боядисва с  боя на водна основа или на основата на..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Специална боя за автомобилни брони и като цяло за повечето твърди пластмасови повърхности. Притежава отлична адхезия – не се напуква и е устойчива на удари от камъчета. Приложение: • използва се при ремонт и реновиране на пластмасови брони или върху предмети от твърда пластмаса. Предимства: ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей  за придаване на атрактивен и стилен ефект на джантите на автомобила. Осигурява покритие със силен гланц и огледален ефект. Отличен избор както за потребители от типа "направи си сам", така и от професионалисти. Приложение: • при боядисване на джанти. Предимства: Отличен гланц ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Акрилна боя в аерозолна опаковка с отличен гланц, перфектна адхезия към различни по вид повърхности и устойчива на атмосферни влияния. Спреят е подходящ за професионално и лично( DIY) използване. Предимства: цветовете са съгласно класическият каталог на цветове RAL - точност по RAL за всичк..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Fast Acrylic e боя в аерозолна опаковка в ниският ценови клас, но без компромис в качеството: отличен гланц, перфектна адхезия към различни по вид повърхности и устойчива на атмосферни влияния. Спреят е подходящ за професионално и лично( DIY) използване. Предимства: цветовете са съгласно кл..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Премиум акрилен спрей със Сатенен ефект Цветовете съгласно системата за описание RAL Пастелни цветове Vintage МЕТАЛИК сатенен ефект ЕФЕКТЕН спрей Предимства: Покривност - от 2 ÷ 4 квадратни метра с един спрей. Не е необходимо нанасяне на грунд преди боясисване с EASY MAX. Две капачк..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Аерозолна боя за декорация или реставриране на повърхности и предмети, на които искате да придадете винтидж ефект. Създава ултра матово покритие. Може да се нанася върху различни повърхности: дърво, метал, керамика, камък, мрамор и др. За още по-голяма устойчивост, нанесете  матовия лак върху напълн..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей на акрилна(premium) основа за маркиране и надписване. Може да се нанася върху различни повърхности, като: дърво, камък, бетон, земя, асфалт, метал и други. Подходящ за маркиране на дървета в горските стопанства, частни лесовъди, държавни горски предприятия. Притежава много висока трайност - ма..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боята съдържа термоустойчиви смоли и пигменти може да се използва върху повърхности подложени на нагряване  до 700°С. Уникалните свойства на боята я правят идеална за боядисване или реновиране на изпускателната система на автомобили и мотоциклети, печки, камини и други метални повърхности, които ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей  за придаване на стилен златен / сребърен-хром ефект с отличен гланц. Осигурява гладка повърхност с изключителен метален ефект. Предназначен за вътрешно използване. Боята не е устойчива на атмосферни влияния. Препоръка: да не се покрива с безцветен лак. Приложение: • използва се върху повър..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Изключително трайна и устойчива на атмосферни влияния боя с метален ефект. Може да се използва за декорация  на велосипеди, мотоциклети , каски , както и върху всяка друга повърхност за постигане на метален ефект. Спреят е подходящ за вътрешна и външна употреба - притежава перфектна адхезия, устойчи..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боя на акрилна основа с флуоресцентен ефект. Повърхностите покрити с флуоресцентната боя при осветяване са видими от значително разстояние при намалена видимост,особено през нощта. Фотолуминесценцията дава възможност за безкрайни възможности за приложения на продукта – включително пътни знаци и марк..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боя на основата на специални акрилни смоли с отлична адхезия и покривност, добър гланц и изключителна трайност. Продуктът е предназначен за реновиране на бяла техника( перални, хладилници, бойлери, абсорбатори и др.). Използвайте само на добре проветриво място. Внимание! След употреба почистете д..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Иновативен продукт за реновиране на повърхности покрити с порцеланов емайл.  Лесен за използване и изключително устойчив на износване. Перфектен за вани, мивки и др. Повърхностите трябва да бъдат чисти, сухи и обезмаслени преди  нанасяне на спрея - използвайте само на добре проветриво място. Вним..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боя на основата на специални акрилни смоли устойчива на високи температури( до +110°C),  с отлична адхезия и покривност( запълва малки драскотини), изключителен гланц и трайност. Продуктът е предназначен за реновиране на радиатори. Може да се нанася и върху небоядисани повърхности. Използвайте само..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Боя на основата на специални акрилни смоли изключителен гланц и трайност. Продуктът е предназначен за боядисване или реновиране на бели алуминиеви повърхности. Нюансът на белия цвят съвпада с този използван в електростатичните бои за алуминиеви предмети.  Може да се нанася и върху небоядисани повърх..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Полу-прозрачен цветен лак за дървени повърхности. Предлага се в 4 цвята:  Махагон, Орех,  Дъб, Тиково дърво. Приложение: • използва се върху небоядисани дървени повърхности, както и за освежаване на стари лакове. Предимства: Цветно, защитно покритие Лесен за нанасяне цветен лак Изклю..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Гланц или сатен този лак е перфектен за освежаване на  старо лаково покритие  и за защита на всякакви дървени повърхности. Изсъхва бързо и е идеален за употреба върху музикални инструменти. Приложение: • спрея е подходящ за дървени подове, рамки на прозорци, врати, облицовки и дървени мебели. М..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Безцветен акрилен лак устойчив на атмосферни влияния. След нанасяне осигурява перфектен гланц. Може да се нанася върху едно- и дву- компонентни акрилни бои, реновиране на старо лаково покритие, както и върху различни по вид повърхности( камък, метал, дърво и др.). Приложение: • спреят може да с..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Безцветен лак с перфектен гланц. Приложение: • спреят може да се нанася върху чисти метални повърхности. Идеален за последен, защитен слой върху боядисани повърхности. Предимства: Устойчив на атмосферни влияния и на UV лъчи Отлична адхезия Отличен гланц ( 90 GLOSS [ GLOSS METER 600AS..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Специализиран черен спрей за боядисване на синтетични кожи и гъвкави пластмаси. Изключително устойчив на абразия и надраскване. Идеален за автомобилни табла, волани и седалки на мотоциклети. Приложение: • за синтетични седалки на автомобили и лодки, табла, волани, велосипеди, тапицерия и други...
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Специален спрей за студено поцинковане, богат на цинков прах, което предлага висока и дълготрайна антикорозионна защита, създавайки филм за студено поцинковане. Има перфектна адхезия към почти всички метални повърхности. Приложение: • за DIY или професионална употреба. Идеален за защита на зава..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Специален спрей, осигуряващ катодна защита от ръжда на всички метални повърхности. Освен, че предотвратява корозията, спреят е добър проводник на електричество и може да се използва при ремонт и поддръжка на “бели” метали и горещо поцинковани повърхности. Приложение: • за DIY или професионална ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Висококачествен акрилен грунд, запълва малки драскотини и неравности по повърхността преди боядисване. Може да се използва върху всякакви повърхности, с изключение на пластмаса. Лесно се шлайфа. Предлага се в два цвята. Приложение: • за грундиране преди нанасяне на боя. Не е подходящ за пластма..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей METAL PRIMER е бързосъхнещ алкиден грунд за нанасяне върху метални повърхности. Спреят е с отлични покривни и запълващи свойства. Може да се боядисва с алкидни или акрилни бои. Предлага се в 4 цвята. Приложение: • за грундиране на всякакви метални повърхности преди нанасяне на боя. Преди..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей PLASTIC PRIMER е специален прозрачен грунд, който повишава адхезията към последващи покрития върху пластмасови повърхности. Подходящ за всички пластмасови части за автомобили и за градински предмети, като пластмасови столове, саксии и други. Приложение: • за грундиране на всички пластмасо..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Спрей за хидроизолация SEALER спира течовете и създава дебел еластичен слой, който има висока устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи. Идеален за покриви, балкони, водосточни тръби, улуци. Може да се нанася върху метал, винил, твърда пластмаса, PVC, цимент. След като изсъхне може да се боядисва...
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Glue spray е многофункционално лепило.  Приложение: • може да се използва върху много повърхности: плат,подови настилки, килими, хартия, картон, дърво, стъкло, твърда пластмаса. Предимства: Универсално лепило Осигурява постоянна или репозиционирaща връзка Формира безцветна, устойчива..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Специално разработена смазка за всякакви триещи се повърхности. Създава тънък, прозрачен, защитен слой, който предпазва повърхността от въздействието на влага и корозия. Приложение: • за елиминиране на скърцане при триещи се повърхности, за почистване и смазване на огнестрелни оръжия и др. Сили..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Висококачествена литиева смазка  - осигурява отлично смазване и защита от всякакви неблагоприятни условия. Специално подсилена с литий, смазката има широко приложение - идеална за ползване в дома, за автомобили, автобуси, мотоциклети, яхти и др. Приложение: • за смазване на лагери, панти, вериг..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Ефективно средство за разхлабване на ръждясали и клеясали връзки и съединения. Отлични проникващи качества. Редуцира ръждата, смазва и предпазва металните повърхности от по-нататъшна корозия за продължително време. Може да се използва за стартиране на мокри двигатели и премахване на влагата от кабел..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Безцветна висококачествена почистваща течност за почистване на електрически и електронни компоненти. Отстранява прах, остатъци от смазки и отпечатъци от пръсти без да оставя остатъци. Да НЕ се ползва върху включени устройства. Приложение: • за почистване и обезмасляване на печатни платки, ел.ко..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Paint Remover е ефективно средство за премахване на стара боя, лаково покритие, лепило и стикери( само от небоядисани повърхности ). Приложение: • за отстраняване на стари слоеве боя/лак от камък, бетон, асфалт, метални повърхности и други. Разтваря и премахва: бои и лакове, остатъци от гарниту..
0.00 лв.

От своето създаване ЕЛИЦА-3 ЕООД представя на българския пазар гръцката компания за спрей бои COSMOS LAC. Компанията има дългогодишен опит в производството на спрей бои и съпътстващи материали за битова и авторепаратурна употреба. COSMOS LAC разполага с модерни технологии за производство и стриктни стандарти за контрол на качеството, където всеки продукт преминава през 11 етапа на контрол и оценка преди да достигне по потребителя. Със своята широка гама продукти и цветове COSMOS LAC може да посрещне най-специфичните изискванията на модерния автосервиз и клиент.  В България продуктите на COSMOS LAC са добре разпознаваеми и могат да бъдат открити в голяма част от магазинната мрежа.

Показани са от 1 до 33 от 33 резултата (1 страници)