Меню
Your Cart

Belton

Belton
Марка: Belton
Един грунд за всички повърхности Универсален грунд на основата на комбинация от нитро смоли с отлична адхезия към различни повърхности и предмети от метал, дърво, пластмаса, камък, глина, керамика, стъкло, както и ратан / лико и картон / хартия и други. Предимства: • Създава гладка повърхност. • Бър..
0.00 лв.
Марка: Belton
Специален флуоресцентен спрей за писане и маркиране в строителството, геодезията, дърводелството и горското стопанство. Специално разработената капачка позволява да се пръска дори и в позиция с дъното на горе. Може да се използва върху абсорбиращи и не абсорбиращи повърхности. Приложение: • специ..
0.00 лв.
Марка: Belton
Специален флуоресцентен спрей за прецизно маркиране върху различни повърхности: асфалт, бетон, земя, тревни площи, пясък и други. Специално разработената капачка позволява да се пръска дори и в позиция с дъното на горе. Може да се използва върху абсорбиращи и не абсорбиращи повърхности, включително ..
0.00 лв.
Марка: Belton
Спрей на основата на силиконови смоли с устойчивост на температури до 650°С. Специалната боя е устойчива на атмосферни влияния и е подходяща както за външна, така и за вътрешна употреба. Приложение:  Продукта е подходящ за боядисване на обекти, които са изложени на висока температура като кюнци, ка..
0.00 лв.
Марка: Belton
Спрей на основата на акрилни смоли. за придаване на стилен златен, метален сребърен-хром или меден ефект на боядисани предмети. Осигурява гладка повърхност с отличен гланц. Предназначен за вътрешно използване. Боята не е устойчива на атмосферни влияния. Препоръка: да не се покрива с безцветен лак. ..
0.00 лв.
Марка: Belton
Спрей на основата на комбинация от нитро смоли със специални флуоресцентни пигменти. Може да бъде използван върху различни предмети за придаване на неонов ефект. Предназначен за вътрешно и външно използване. За постигане на отлични резултати да се полага върху бяла основа (бял грунд). Винаги да се п..
0.00 лв.
Марка: Belton
Специален декоративен спрей, който създава блестящ диамантен ефект върху различни повърхности, на закрито и на открито.  Диамантеният ефект е особено ефективен върху тъмни повърхности. След 30 минути нанесете прозрачен лак Belton, за да повишите устойчивостта на атмосферни влияния. Приложение: • из..
0.00 лв.
Марка: Belton
Спрей Цинк-алуминий е специална боя за предотвратяване на корозия на поцинковани материали и метали, склонни към корозия, като водосточни тръби, вентилационни съоръжения, стоманени конструкции и т.н. Продуктът осигурява катодна защита от ръжда и добра електропроводимост. Предимства: • Отлична защита..
0.00 лв.
belton е синоним на качество, креативност и иновативни идеи.  Спреят belton може да се използват за освежаване и редизайн на декоративни предмети от всякакъв вид. belton разполага с широка гама от грундове, специални и ефектни бои.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)