Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Елица-3 ЕООД е един от лидерите на българския пазар в търговията с авторепаратурни материали и консумативи.

Компанията е основана през 1991г. от Димитър Паскалев и вече 30 години дейността е насочена към внос и дистрибуция на водещи европейски марки продукти.

Складовата база на компанията е разположена в гр. Плевен, като централното географско положение и отлично функциониращата дистрибуционна мрежа ни позволяват да откликнем на клиентските заявки в рамките на 24ч. до всяка точка на страната.

Нашият екип се отличава с дългогодишен опит в областта на търговията и професионални познания в областта на авторепаратурната индустрия, което ни дава възможност да отговорим на вашите въпроси и да ви предоставим необходимата информация за техническите характеристики и технологията на работа на предлаганите от нас продукти.

Елица-3 ЕООД е ексклузивен представител на професионални и качествени специализирани авторепаратурни продукти, произвеждани от високо технологични Европейски фабрики.

ЕЛИЦА-3 ЕООД е официален представител на :                                 

NOVOL  продуктови серии Professional, Spectral, N-серия, ULTRA – продукти за бояджийската автомобилна промишленост – китове, грундове, бои, лакове и други.

SMIRDEX – абразивни материали – шкурки и дискове.

COSMOS LAC – спрей бои за автомобилната индустрия и за битова употреба

KWASNY – революционна технология в областта на спрей боите, представена с марките SPRAY MAXAUTO-KRACINGBelton  и HitColor.

SELSIL – силикони, полиуретанова пяна и уплътнители.

 

GRAFFIT AUTO & GRAFFIT PRACTIC– собствена марка продукти за автомобилната индустрия и за ремонтни дейности, произведени от утвърдени на световният пазар производители.

CARTEC – висококачествени продукти за полиране.

 – консумативи за авторепаратурна работа – полиращи материали, лични предпазни средства, хартии и найлони.

ANI  – бояджийски пистолети и консумативи.

AUARITA – бояджийски пистолети и консумативи.

NAST – облепващо и опаковъчно тиксо.