Меню
Your Cart

Технически спрей

Технически спрей
Марка: COSMOS LAC
Специално разработена смазка за всякакви триещи се повърхности. Създава тънък, прозрачен, защитен слой, който предпазва повърхността от въздействието на влага и корозия. Приложение: • за елиминиране на скърцане при триещи се повърхности, за почистване и смазване на огнестрелни оръжия и др. Сили..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Висококачествена литиева смазка  - осигурява отлично смазване и защита от всякакви неблагоприятни условия. Специално подсилена с литий, смазката има широко приложение - идеална за ползване в дома, за автомобили, автобуси, мотоциклети, яхти и др. Приложение: • за смазване на лагери, панти, вериг..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Ефективно средство за разхлабване на ръждясали и клеясали връзки и съединения. Отлични проникващи качества. Редуцира ръждата, смазва и предпазва металните повърхности от по-нататъшна корозия за продължително време. Може да се използва за стартиране на мокри двигатели и премахване на влагата от кабел..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Безцветна висококачествена почистваща течност за почистване на електрически и електронни компоненти. Отстранява прах, остатъци от смазки и отпечатъци от пръсти без да оставя остатъци. Да НЕ се ползва върху включени устройства. Приложение: • за почистване и обезмасляване на печатни платки, ел.ко..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Paint Remover е ефективно средство за премахване на стара боя, лаково покритие, лепило и стикери( само от небоядисани повърхности ). Приложение: • за отстраняване на стари слоеве боя/лак от камък, бетон, асфалт, метални повърхности и други. Разтваря и премахва: бои и лакове, остатъци от гарниту..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Спреят за спирачки Selsil ефективно премахва масла, замърсявания, спирачна течност от дискови и барабанни спирачки, накладки, спирачни цилиндри и съединители. СВОЙСТВА Почиства праха от дисковете и барабана Със своята ефективна формула почиства без да има нужда да се разглобяват спира..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)