Меню
Your Cart

Спрей

Спрей
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща акрилна боя в аерозолна опаковка с много добра покривност, предназначена за  нанасяне върху дървени, метални, алуминиеви повърхности, полиестерни ламинати и стара боя. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален бояджийски пистолет. Внимание..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Еднокомпонентен, запълващ акрилен грунд, предназначен за изолиране и запълване  на повърхности с нанесен кит  и старо лаково покритие. Идеален за малки ремонти. Основното предимство на този продукт е изключително краткото време на съхнене, което го прави подходящ за използване при бърз ремонт. Проду..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Еднокомпонентен  термопластичен лак с много добра разливност и лесен за полиране акрилен лак. Перфектен за бърз ремонт. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален бояджийски пистолет. Внимание! Почистете дюзата след използване. Обърнете флакона в позици..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща акрилна боя за реновиране и ремонт на джанти от стомана и алуминий. Продуктът е с много добра покривност, дълготраен блясък и устойчив на вода, петролни продукти, надраскване и атмосферни влияния. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята от конвенционален боя..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
След нанасяне продуктът създава издръжлив, еластичен слой с дребно зърнеста структура, устойчив на удари от камъчета. Предпазва от бензин, масла, вода и сол. Притежава  звукопоглъщащи и шумоизолиращи свойства. ANTIGRAVEL  MS е на основата на синтетични смоли, не съдържа асфалт и битум. Върху него мо..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Защитен спрей БИТУМ за третиране на долните части на превозните средства. Продуктът е еднокомпонентен, и бързосъхнещ. След нанасяне формира еластичен слой с отлични звукопоглъщащи и шумоизолиращи свойства, устойчив на атмосферни влияния, слаби киселини и алкали, както и на удари от камъчета. Вним..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Продукт на основата на восък за защита на закрити профили. Идеално предпазва от корозия. Устойчив на атмосферни влияния и на слаби основи и киселини. Притежава добри проникващи свойства: прониква в дълбочина по фугите и създава еластичен, плътен слой, предпазващ от действието на вода и сол. Премахва..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Продуктът е предназначен за ефективно премахване на стари слоеве боя от различни повърхности – метал, камък, стъкло, асфалт, бетон. Бързо прониква и разгражда старият слой боя, с което отстраняването му става много лесно. Внимание! Почистете дюзата след използване. Обърнете флакона в позиция "с д..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнещият контролен спрей е помощен продукт, предназначен за контрол на процеса на шлифовка на повърхности, върху които е нанесен полиестерен кит или грунд. Служи за откриване на неравности и драскотини. Нанасянето на тънък слой улеснява определянето, на кои места и в каква степен се изисква до..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Spay
Бързосъхнеща, декоративна акрилна боя с много добри покривност и дребнозърнеста структура, имитираща пластмаса, предназначена за боядисване на дървени, метални, алуминиеви, пластмасови повърхности, стара боя и полиестерни ламинати. Продукта е с дюза тип FAN, която осигурява струя, подобна на струята..
0.00 лв.
Марка: NOVOL SPECTRAL
UNDER 395 – епоксиденгрунд в аерозолна опаковка. Характеристики:   Идеален продукт за бърз ремонт. Съдържа специални антикорозионни добавки. Гладка повърхност. Подходящ за различни по вид повърхности: Стара боя(включително и термопластична боя) Полиестерни китове Епоксиден..
0.00 лв.
Марка: NOVOL Ultra
FÜLLER SPRAY e бързосъхнещ акрилен грунд. Перфектен за бърз ремонт. Продуктът може да се използва како грунд за бои на водна основа и за бои на основата на разредител. FÜLLER SPRAY - Primer притежава перфектна адхезия към различни видове повърхности: Стара боя Полиестерни китове Полиестерн..
0.00 лв.
MASTER MECHANIC FILLER 02 GREY Запълващ акрилен грунд, предназначен за запълване на малки драскотини преди боядисване. Може да се използва върху всякакви повърхности. Идеален за малки ремонти. Може да се покрива с 1К и 2К финишни покрития. ПРИЛОЖЕНИЕ: Висококачествен грунд,  перфектен  за използв..
0.00 лв.
MASTER MECHANIC EPOXY PRIMER 03 GREY Бързосъхнещ грунд с отлична адхезия към метални повърхности. Идеален праймер за цветни метали и галванизирана стомана. Може да се покрива с 1К и 2К финишни покрития. ПРИЛОЖЕНИЕ: Висококачествен грунд,  перфектен  за използване върху всякакви повърхности, с изк..
0.00 лв.
MASTER MECHANIC WASH PRIMER 04 GREY Реактивен грунд с отлична адхезия към всякакви повърхности с изключение на пластмасови. Особено подходящ поцинкована стомана и цветни метали. Може да се покрива с всякакви бои. ПРИЛОЖЕНИЕ: Висококачествен грунд,  перфектен  за използване върху всякакви повърхно..
0.00 лв.
MASTER MECHANIC PLASTIC PRIMER 05 TRANSPARENT Специален прозрачен грунд , повишаващ адхезията при боядисване на пластмасови повърхности. ПРИЛОЖЕНИЕ: Идеален за всички пластмасови елементи на автомобила(спойлери, огледала, брони..), както и за градински мебели от твърда пластмаса( столове, маси и ..
0.00 лв.
MASTER MECHANIC CONTROL GUIDE 06 BLACK Бързосъхнещият контролен спрей е помощен продукт, предназначен за контрол на процеса на шлифовка на повърхности, върху които е нанесен полиестерен кит или грунд. Служи за откриване на неравности и драскотини. Нанасянето на тънък слой улеснява определянето, на ..
0.00 лв.
MASTER MECHANIC 10 RAL PAINT Боя в аерозолна опаковка с изключително силен  гланц, висока покривност и отлична адхезия. ПРИЛОЖЕНИЕ: Идеална за DIY или професионална употреба. Може да се използва върху различни повърхности: дърво, метал, неръждаема стомана, шпакловка ,керамика, мрамор и други. ..
0.00 лв.
 MASTER MECHANIC BUMPER PAINT 11 BLACK  Спрей на акрилна основа за освежаване и ремонт на всички твърди пластмасови автомобилни повърхности, напр. брони. Притежава отлична адхезия и покритие.  ПРИЛОЖЕНИЕ: Може да се използва за освежаване и ремонт на пластмасови брони. Продуктът е подходящ и за д..
0.00 лв.
 MASTER MECHANIC 13 ANTIGRAVEL PAINTABLE  Продуктът е на основата на синтетични смоли и каучук. Бързосъхнещ.  След нанасяне продуктът създава издръжлив, защитен еластичен слой с дребно зърнеста структура, устойчив на удари от камъчета. Предпазва от бензин, масла, вода и сол. Притежава  звукопоглъща..
0.00 лв.
 MASTER MECHANIC 14 WHEEL PAINT  Специална боя за джанти с повишена издръжливост, силен гланц, устойчива на надраскване и корозия.  ПРИЛОЖЕНИЕ: Идеален продукт за боядисване на джанти. Предимства: Силен гланц Силно отразяващо метално  покритие Възстановява оригиналния външен вид на д..
0.00 лв.
 MASTER MECHANIC 15 BREAK CALIPER PAINT  Бързосъхнеща, устойчива на надраскване  боя за спирачни апарати с висок гланц, подходяща за всички видове превозни средства.  ПРИЛОЖЕНИЕ: Специално проектиран продукт за боядисване на спирачни апарати. Предимства: Спрей боя, специално проектирана ..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 1К UNIFILL притежава отлични запълващи свойства, осигурява много добра защита от корозия и е бързо съхнещ. Продуктът може да се използва като: грунд, запълващ грунд ( може да се нанася на много дебели слоеве) и изолатор между слоевете. Повърхности: стомана, галва..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Професионален много бързосъхнещ филер, ефективен изолатор с отлични запълващи свойства.  Предварително да се грундират по-големите участъци за обработка. Предимства Нанася се на дебел слой с много добър запълващ ефект. Много добър изолиращ ефект. Лесен за шлайфане. Изсъхва много бързо..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 1К Безцветен лак за бързо нанасяне и дълготрайност на ново покритие или при реновирането на стар слой лаково покритие на автомобилите и мотоциклетите. - Бързосъхнещ. - Много добър гланцов ефект при арт. 680 051: 78±4 гланц единици при ъгъл на измерване 20°. При ..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 2К Безцветен лак е силно устойчив на химикали, петролни продукти и атмосферни условия. Предназначен е за нанасяне на висококачествено и дълготрайно ново покритие или при реновирането на стар слой лаково покритие на автомобилите и мотоциклетите. - Усилена устойчив..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
1К Plastic Adhesion Promoter повишава адхезията към последващи покрития върху пластмасови повърхности. Притежава отлична адхезия, висока еластичност, бързосъхнещ. Приложение: върху всички екстериорни пластмасови елементи на автомобили и камиони. Повърхности: за меки и твърди пластмасови повърхност..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. Blender Thiner е специален продукт за хомогенизиране на различията в боята в областта на смесване на 1К/2К слой лак, както и на 2К бои с изключителен резултат. Blender Thiner се използва веднага след полагането на лак или боя. Препоръчва се при spot ремонтите. Не ..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 1K Finish Finish Control Spray се използва между отделните стъпки на полиране и показва, и най-малките дефекти. Прави видими всички не добре полирани зони и премахва всички остатъци от полирането. Артикулен номер: 680099 безцветен ( 400 мл.) Внимание! Почистете..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. 1K Surface Control spray създава, за кратко, временен гланц върху боядисана метална тест карта за проверка на цвета. Може да се използва и за откриване на неравности след шлайфане на повърхностите. Изпарява се без мирис и без да замърсява повърхността след прибл..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. Ремонт на драскотини, удари от камъчета в областта на UV защитният слой достигащи до поликарбоната. За повече информация виж в техническата карта. Фарове с увредена повърхност на поликарбоната не се ремонтират: Артикулен номер: 684 099 Комплект за въз..
0.00 лв.
Марка: SprayMax
Продукт за професионална употреба. Специално 2K безцветно покритие за реновиране на защитното покритие на поликарбонатни фарове - премахва малки драскотини, пожълтяване  или замъгляване.  Продуктът осигурява трайна защита от UV лъчи и атмосферни влияния. Артикулен номер: 684 068 прозрачен (25..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Грунд за пластмаса повишаващ адхезията при боядисване на пластмасови повърхности, като спойлери, огледала, брони. - Осигурява идеална адхезия при боядисване на пластмасови детайли: брони, спойлери, странични огледала. - Бързо съхне. - Безцветен. - Много икономичен. - Лесен за използване и нанас..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Aнтикорозионият грунд осигурява висока устойчивост на корозия на металните повърхности. Продукта може да се използва върху всички метални елементи на автомобила. Auto-K anti-corrosion primer притежава отлична адхезия и осигурява гладка повърхност на нанесеният слой, което го прави подходящ за първи ..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Auto-K filler spray е запълващ грунд на основата на комбинация от nitro смоли с отлични запълващи свойства, бързо изравнява неравности, драскотини и вдлъбнатини по повърхността. Защитава от корозия, осигурява гладка повърхност, притежава отлична адхезия към различни по вид повърхности. Грунда е бърз..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Специално разработен безцветен двуслоен лак, който се използва върху бази на акрилна основа(безцветният лак е специално разработен за нанасяне след вторият слой на двуслойната акрилна база на AUTO-K с цел придаване на гланц и повишаване на устойчивостта на покритието ). 2-слойният безцветен лак: -..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Специална спрей боя устойчива на високи температури. Продуктът е предназначен за боядисване на всяка една част от изпускателната система на автомобила или мотоциклета,  и други части или повърхности изложени на високи температури. Нанесеният слой съхне само при температура над 250°С - увеличаване..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
Боя на спрей с много висока покривност и износоустойчивост. Устойчива на удари от камъчета, въздействие на сол и перманентното миене на автомобила. AUTO-K Спрей за джанти придава на джантите устойчивост на корозия и атрактивност. AUTO-K Спрей за джанти е отличен за предпазване на алуминиеви джанти...
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Спрей за пластмаса e бързо съхнеща боя за пластмасови повърхности. Използва се върху всички пластмасови части на автомобила направени от твърда пластмаса, полиестер и поликарбонат , като: брони, спойлери, странични огледала и др.  Преди използване да се нанесе грунд за пластмаса. Свързващо..
0.00 лв.
Марка: AUTO-K
АUTO-K Спрей за спирачният апарат позволява да се постигне бърз цветен ефект на видимата част от спирачките- спирачните скоби и другите части, които ясно да се различават от джантите. Този тунинг придава състезателен изглед на автомобила. Приложение:  • Постигане на цветен ефект на видимите част..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 54 резултата (2 страници)