Меню
Your Cart

SELSIL Течен Пирон

SELSIL Течен Пирон
SELSIL Течен Пирон | Силикони
SELSIL Течен Пирон
0.00 лв.

Описание

LIQUID NAIL ,течен пирон,  е лепило без разтворител на основата на акрилни дисперсии и прилепва към всички обичайни строителни повърхности, замества пирони и винтове. Може да се използва за монтиране на дървени и ПВЦ первази, прагове, панели, керамични плочи и декоративни рамки на гипскартон и дърво. Подходящо е и за слепване на изделия от полистиренова пяна и полистиренови плочи и профили.

СВОЙСТВА

  • Еднокомпонентен
  • Лесно приложение
  • Образува перманентен водоотблъскващ слой след втвърдяване
  • Може да се боядисва

Цвят: Бял
Опаковка: 280 мл. x 24 бр. в кашон
Артикулен номер: 04015

От същата категория

Марка: Selsil
UNIVERSAL SILICONE е универсален еднокомпонентен  силиконов уплътнител предназначен за външна и вътрешна употреба-уплътнение и фугиране на различни ко..
0.00 лв.
Марка: Selsil
SANITARY SILICONE е еднокомпонентен, бързовтвърдяващ се санитарен силикон. Предназначен е за запълване на фуги, отвори и съединения в помещения с висо..
0.00 лв.
Марка: Selsil
ACRYLIC SEALANT e eднокомпонентен акрилен уплътнител на предназначен за запълване и фугиране. Подходящ за: всякакви вътрешни и външни фуги с малко раз..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Wood Sealant е лесен за използване еднокомпонентен уплътнител. Формира водоотблъскващ слой след втвърдяване и е устойчив на атмосферни влияния. Използ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,перв..
0.00 лв.