Меню
Your Cart

SELSIL Plastic Welding 2К Лепило за пластмаса

SELSIL Plastic Welding 2К Лепило за пластмаса
SELSIL Plastic Welding 2К Лепило за пластмаса | Лепила
SELSIL Plastic Welding 2К Лепило за пластмаса
0.00 лв.

Описание

Plastic Welding – MMA (methylmethacyrylate ) е двукомпонентно лепило със широк спектър на приложение върху множество разнообразни повърхности и материали. Притежава отлична адхезия към керамика, дърво, много твърда пластмаса, китайски плочки, фибростъкло, цимент и камък. Време за залепване: 4 - 10 минути (средно 5 минути, зависи от температурата). Не се препоръчва за залепване на PP, PE и тефлонови повърхности. Препоръчва се за ABS, фибростъкло, PVC настилки, FRP, акрил, стъкло, стирен, дърво, SMC. Продукта е устойчив на вода и химикали.

Свойства:

  • Двукомпонентен (Компонент А + Компонент Б).
  • Отлична адхезия върху твърди пластмаси.
  • Широка гама от приложения в автомобилната, авиационната и морската индустрия.
  • Добра водоустойчивост.
  • Устойчив на химикали.

Опаковка:  28 гр.
Цвят: черен
Артикулен номер: 04062

От същата категория

Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,перв..
0.00 лв.
Марка: Q-Bond
Q-Bond е двукомпонентна система – лепило плюс подсилващи и запълващи частици, които в комбинация осигуряват уникални и ненадминати залепващи и запълва..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Професионално 2К лепило(комплект лепило + активатор в аерозолна опаковка) , подходящо за различни видове повърхности, включително и порести: дървени, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Steel е бързовтвърдяващо се, двукомпонентно лепило на епоксидна основа. Може да се използва с всички метали: стомана, неръждаема стомана,..
0.00 лв.
Марка: Selsil
EPOXY SYRINGE е двукомпонентно бързовтвърдяващо се лепило на основата на епоксидна смола. Смесват се в равни обеми от епоксидната смола и втвърдителя ..
0.00 лв.