Меню
Your Cart

SELSIL NINJA Моментно лепило

SELSIL NINJA Моментно лепило
SELSIL NINJA Моментно лепило | Лепила
SELSIL NINJA Моментно лепило
0.00 лв.

Описание

Selsil NINJA Super Glue е бързодействащо лепило за незабавно залепване, което постига невероятна здрава и бърза връзка, и сила при стайна температура. Подходящо е за употреба върху гума, пластмаса, метал, твърдо дърво, керамика, кожа, мрамор и стъкло.

Свойства:

  • Лесно приложение.
  • Бързо и изключително здраво залепване.

Опаковка:  20 гр.
Цвят: безцветен
Артикулен номер: 04055

От същата категория

Марка: Q-Bond
Q-Bond е двукомпонентна система – лепило плюс подсилващи и запълващи частици, които в комбинация осигуряват уникални и ненадминати залепващи и запълва..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,перв..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Професионално 2К лепило(комплект лепило + активатор в аерозолна опаковка) , подходящо за различни видове повърхности, включително и порести: дървени, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Steel е бързовтвърдяващо се, двукомпонентно лепило на епоксидна основа. Може да се използва с всички метали: стомана, неръждаема стомана,..
0.00 лв.
Марка: Selsil
EPOXY SYRINGE е двукомпонентно бързовтвърдяващо се лепило на основата на епоксидна смола. Смесват се в равни обеми от епоксидната смола и втвърдителя ..
0.00 лв.