Меню
Your Cart

SELSIL MDF Rapid Бързодействащо Лепило MDF

SELSIL MDF Rapid Бързодействащо Лепило MDF
SELSIL MDF Rapid Бързодействащо Лепило MDF | Лепила
SELSIL MDF Rapid Бързодействащо Лепило MDF
0.00 лв.

Описание

Професионално 2К лепило(комплект лепило + активатор в аерозолна опаковка) , подходящо за различни видове повърхности, включително и порести: дървени, МДФ,ПДЧ, повечето пластмаси,кожа,керамика, метал и др.

СВОЙСТВА

    • Много бързо залепване - времето за свързване е от 5 до 10 секунди.
    • Силна и трайна връзка.
    • Лесно нанасяне.
    • Подходящо за всички видове повърхности, включително и порести.

Начин на работа: разтръскайте флакона 15-20 пъти преди нанасяне. На едната повърхност нанесете лепило, а на другата спрей(активатор). Притиснете повърхностите една към друга за около 5 секунди.

Опаковка: 
25 гр. Лепило + 100 мл. активатор, артикулен номер: 04070
50 гр. Лепило + 200 мл. активатор, артикулен номер: 04071
100 гр. Лепило + 400 мл. активатор, артикулен номер: 04072
Цвят: безцветен

От същата категория

Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,перв..
0.00 лв.
Марка: Q-Bond
Q-Bond е двукомпонентна система – лепило плюс подсилващи и запълващи частици, които в комбинация осигуряват уникални и ненадминати залепващи и запълва..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Steel е бързовтвърдяващо се, двукомпонентно лепило на епоксидна основа. Може да се използва с всички метали: стомана, неръждаема стомана,..
0.00 лв.
Марка: Selsil
EPOXY SYRINGE е двукомпонентно бързовтвърдяващо се лепило на основата на епоксидна смола. Смесват се в равни обеми от епоксидната смола и втвърдителя ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Plastic Welding – MMA (methylmethacyrylate ) е двукомпонентно лепило със широк спектър на приложение върху множество разнообразни повърхности и матери..
0.00 лв.