Меню
Your Cart

SELSIL Epoxy 2К Универсално Епоксидно лепило 5 мин.

SELSIL Epoxy 2К Универсално Епоксидно лепило 5 мин.
SELSIL Epoxy 2К Универсално Епоксидно лепило 5 мин. | Лепила
SELSIL Epoxy 2К Универсално Епоксидно лепило 5 мин.
0.00 лв.

Описание

EPOXY SYRINGE е двукомпонентно бързовтвърдяващо се лепило на основата на епоксидна смола. Смесват се в равни обеми от епоксидната смола и втвърдителя за получаване на свързване с висока якост до 5-та минута. Създава изключително здрава лепилна връзка, устойчива на вода,разтворители и физическо натоварване. Лепилото е подходящо за залепване на мрамор, стъкло, керамика, порцелан, кожа, всички видове метали, дърво, хартия, пластмаса (с изключениена PP, PE и тефлон). До 5 минути свръзката между повърхностите е достатъчно силна за нормална употреба.

Свойства:

  • Двукомпонентно лепило.
  • Отлична адхезия.
  • Време за залепване: от 4 до 10мин.( средно 5 мин.) в зависимост от температурата.
  • Пълна якост: след 24 часа.
  • Температура за нанасяне: от +5°C до +35°C.

Опаковка:  28 гр.
Цвят: безцветен
Артикулен номер: 04061

От същата категория

Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,перв..
0.00 лв.
Марка: Q-Bond
Q-Bond е двукомпонентна система – лепило плюс подсилващи и запълващи частици, които в комбинация осигуряват уникални и ненадминати залепващи и запълва..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Професионално 2К лепило(комплект лепило + активатор в аерозолна опаковка) , подходящо за различни видове повърхности, включително и порести: дървени, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Steel е бързовтвърдяващо се, двукомпонентно лепило на епоксидна основа. Може да се използва с всички метали: стомана, неръждаема стомана,..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Plastic Welding – MMA (methylmethacyrylate ) е двукомпонентно лепило със широк спектър на приложение върху множество разнообразни повърхности и матери..
0.00 лв.