Меню
Your Cart

Самозалепващи се ленти

Самозалепващи се ленти
Марка: Graffit Auto
GRAFFIT AUTO WR Висококачествено водоустойчиво маскиращо тиксо Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: Подходящо за използване при боядисване с покрития на водна основа и на основа разредител. Устойчиво на: вода, високи температури ( 80°С за 60мин. и на 120°С за 30мин. ..
0.00 лв.
Марка: Graffit Auto
GRAFFIT AUTO WR  120°С Висококачествено водоустойчиво маскиращо тиксо Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: Може да се използва с всички автомобилни бои - на основата на разтворител и на водна основа. Устойчиво на вода, разтворители и разредители. Издържа на високи ..
0.00 лв.
Марка: Graffit Auto
GRAFFIT AUTO Висококачествено маскиращо тиксо Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: Може да се използва с всички автомобилни бои - на основата на разтворител и на водна основа. Устойчиво на високи температури - 60 мин. при 80°С и 20 мин. при 100°С . Отлична адхезия ..
0.00 лв.
Марка: Graffit Auto
GRAFFIT AUTO WR  LIME 120°С Маскиращо тиксо от най-високо качество. Препоръчва се за използване при боядисване на автомобили: При шлайфане "на мокро". Може да се използва с всички автомобилни бои - на основата на разтворител и на водна основа. Устойчиво на вода, разтворители и разредит..
0.00 лв.
Марка: Graffit Praktic
GRAFFIT PRAKTIC  Строително тиксо Универсално маскиращо тиксо. Подходящо за използване върху метални, пластмасови  и др. повърхности , устойчиво: на температура  60° за 30 минути; на  разтворители и разредители. Подходящо за използване при боядисване с бои на водна основа и на основата разреди..
0.00 лв.
Марка: Graffit Praktic
GRAFFIT PRAKTIC  Опаковъчно тиксо PPA Висококачествено тиксо за ръчно и машинно опаковане на леки и средно - тежки кашони, картонени кутии и пакети при транспортиране или дълготрайно складиране. Характеристики на филма Основа  Biaxially Oriented Polypropylene (BOPP..
0.00 лв.
Марка: Graffit Praktic
GRAFFIT PRAKTIC  Опаковъчно тиксо PPS Висококачествено тиксо за ръчно и машинно опаковане на леки и средно - тежки кашони, картонени кутии и пакети при транспортиране или дълготрайно складиране. Характеристики на филма Основа  Biaxially Oriented Polypropylene (BOPP..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)