Меню
Your Cart

Q-BOND Супер здраво лепило

Q-BOND Супер здраво лепило
Q-BOND Супер здраво лепило | Нови Продукти
Q-BOND Супер здраво лепило
0.00 лв.

Описание

Q-Bond е двукомпонентна система – лепило плюс подсилващи и запълващи частици, които в комбинация осигуряват уникални и ненадминати залепващи и запълващи свойства, както и възстановяване на счупени части. Залепва и запълва дупки и пукнатини в различни видове материали-  каучук, пластмаса( с изкл. PE и PP ), въглеродни влакна, фибростъкло, дърво, метал(алуминий, магнезий, мед и др.) - изключително бързо и икономично.
Системата се основава на използването на три различни продукта:
- лепило на базата на цианоакрилат
- черна пудра
- сива пудра

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА:
2 х 10мл. лепило
1 х Черна пудра
1 х Сива пудра

Артикулен номер: 02880

От същата категория

Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,перв..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Професионално 2К лепило(комплект лепило + активатор в аерозолна опаковка) , подходящо за различни видове повърхности, включително и порести: дървени, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Steel е бързовтвърдяващо се, двукомпонентно лепило на епоксидна основа. Може да се използва с всички метали: стомана, неръждаема стомана,..
0.00 лв.
Марка: Selsil
EPOXY SYRINGE е двукомпонентно бързовтвърдяващо се лепило на основата на епоксидна смола. Смесват се в равни обеми от епоксидната смола и втвърдителя ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Plastic Welding – MMA (methylmethacyrylate ) е двукомпонентно лепило със широк спектър на приложение върху множество разнообразни повърхности и матери..
0.00 лв.