Меню
Your Cart

LVMP

Пистолети със специално предназначение
Марка: ANI
Пистолет за обдухване с къса, никелирана, месингова дюза. Връзка с източник на въздух : Универсален  ¼”  (bsp/npt/nps) Оптимално работно налягане: 10bar..
0.00 лв.
Марка: ANI
Пистолет за сушене със система за затопляне на въздуха.  Системата няма абсолютно никакви електрически части, участващи в отоплението на въздуха. Използва се само въздух от системата за сгъстен въздух, което прави пистолета лесен за използване и поддръжка. Регулировки: на температурата и на обема ..
0.00 лв.
Марка: ANI
QUALITUM   Артикулен номер: AH097802 Пистолет за нанасяне на полиуретанова пяна с универсален адаптер. Ергономичен, лек и здрав, с възможност за регулиране на количеството пяна. TUBO DEK Артикулен номер: BH099338 Гъвкав удължител за пистолет за нанасяне на полиуретанова пяна QUALITUM. Дължина..
0.00 лв.
Марка: ANI
KIT/205/S комплект за нанасяне на шагрен. Еднократните дюзи позволяват регулира не от 0 до 5мм. Комплектът съдържа: пистолет за шагрен A/205/S 2 броя еднократни дюзи* в комплект със смукателни тръби. *дюзата е изработена от устойчив на разтворители материал и може да се из..
0.00 лв.
Марка: ANI
F1/SAM e професионален пистолет за нанасяне на STP уплътнители във флакони от 310мм. Чрез регулатора на пръскане може да се нанасят шевове с различна ширина и форма или да се постигне структурен ефект( например - портокалова кора) различна дебелина и структура на покритието. Артикулен номер: AH18..
0.00 лв.
Марка: Auarita
 PS-3 Пневматичен пясъкоструен пистолет с потопяем маркуч за пясък. Изключително здрав пистолет. Оборудван е с две дюзи и със 100см. гумен маркуч за захранване с пясък, което позволява директното засмукване от кофа, чувал, варел или друг съд. Връзка с източник на въздух : Универсален  ¼”  (bsp/n..
0.00 лв.
Марка: Auarita
PS-6 Пистолет за нанасяне на шагрен Връзка с източник на въздух : Универсален  ¼”  (bsp/npt/nps) Номинално налягане: 3 – 8 bar..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)