Меню
Your Cart

Лепила

Лепила
Марка: Selsil
Selsil Montage е монтажно лепило на основата на разтворител с висока първоначална сила на залепване. Подходящ е за залепване на кухненски плотове,первази от PVC и дърво, ел.розетки, корнизи, орнаменти от камък или керамика към повърхности от бетон, тухли, мазилка, дърво и ПДЧ, твърда пластмаса, мета..
0.00 лв.
Марка: Q-Bond
Q-Bond е двукомпонентна система – лепило плюс подсилващи и запълващи частици, които в комбинация осигуряват уникални и ненадминати залепващи и запълващи свойства, както и възстановяване на счупени части. Залепва и запълва дупки и пукнатини в различни видове материали-  каучук, пластмаса( с изкл. PE ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Професионално 2К лепило(комплект лепило + активатор в аерозолна опаковка) , подходящо за различни видове повърхности, включително и порести: дървени, МДФ,ПДЧ, повечето пластмаси,кожа,керамика, метал и др. СВОЙСТВА Много бързо залепване - времето за свързване е от 5 до 10 секунд..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil Epoxy Steel е бързовтвърдяващо се, двукомпонентно лепило на епоксидна основа. Може да се използва с всички метали: стомана, неръждаема стомана, алуминий, месинг, пютър (не подходящо за PP, PE и тефлон). Може да се използва при ремонт на мебели, уреди, оборудване, автомобили, играчки, машини, ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
EPOXY SYRINGE е двукомпонентно бързовтвърдяващо се лепило на основата на епоксидна смола. Смесват се в равни обеми от епоксидната смола и втвърдителя за получаване на свързване с висока якост до 5-та минута. Създава изключително здрава лепилна връзка, устойчива на вода,разтворители и физическо натов..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Plastic Welding – MMA (methylmethacyrylate ) е двукомпонентно лепило със широк спектър на приложение върху множество разнообразни повърхности и материали. Притежава отлична адхезия към керамика, дърво, много твърда пластмаса, китайски плочки, фибростъкло, цимент и камък. Време за залепване: 4 - 10 м..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil MARINE е еднокомпонентно, полиуретаново лепило за дърво, което се втвърдява при контакт с влагата във въздуха и има отлична резистентност към вода. Времето му за изсъхване е много кратко. Водоустойчиво и приложимо дори към влажни дървени повърхности. Може да се използва* при: производство и р..
0.00 лв.
Марка: Selsil
SELSIL STEEL EPOXY PUTTY е двукомпонентна епоксидна смес за залепване и запълване(епоксидна смола + втвърдител 1:1). Използва се за залепване, запълване и уплътняване на пукнатини и дупки в метал, дърво, повечето пластмаси и др. , при ремонт на - части на автомобили и машини ; водопроводни инсталаци..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil NINJA Super Glue е бързодействащо лепило за незабавно залепване, което постига невероятна здрава и бърза връзка, и сила при стайна температура. Подходящо е за употреба върху гума, пластмаса, метал, твърдо дърво, керамика, кожа, мрамор и стъкло. Свойства: Лесно приложение. Бързо и и..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)