Меню
Your Cart

Cosmos Lac Спрей за почистване на контакти

Cosmos Lac Спрей за почистване на контакти 205
Cosmos Lac Спрей за почистване на контакти 205 | Технически спрей
Cosmos Lac Спрей за почистване на контакти
0.00 лв.

Описание

Безцветна висококачествена почистваща течност за почистване на електрически и електронни компоненти. Отстранява прах, остатъци от смазки и отпечатъци от пръсти без да оставя остатъци. Да НЕ се ползва върху включени устройства.

Приложение:
• за почистване и обезмасляване на печатни платки, ел.контакти, електронни и механични превключватели и други.
Предимства:

  • Висококачествен спрей за почистване на електрически и електронни компоненти
  • Лесен за използване
  • Изпарява се без остатъци

Внимание! След употреба почистете дюзата. Обърнете флакона с дъното на горе и пръскайте за около 5 сек. докато дюзата не се почисти.

Артикулен номер:
205 CONTACT CLEANER
Флакон: 400 мл. 

От същата категория

Марка: COSMOS LAC
Специално разработена смазка за всякакви триещи се повърхности. Създава тънък, прозрачен, защитен слой, който предпазва повърхността от въздействието ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Висококачествена литиева смазка  - осигурява отлично смазване и защита от всякакви неблагоприятни условия. Специално подсилена с литий, смазката има ш..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Ефективно средство за разхлабване на ръждясали и клеясали връзки и съединения. Отлични проникващи качества. Редуцира ръждата, смазва и предпазва метал..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Paint Remover е ефективно средство за премахване на стара боя, лаково покритие, лепило и стикери( само от небоядисани повърхности ). Приложение: ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil  RUST ефективно премахва ръждата от метални повърхности. Създава тънък защитен и смазващ водоотблъскващ слой. Не съдържа силикон. СВОЙСТ..
0.00 лв.