Меню
Your Cart

Cosmos Lac Спрей литиева смазка

Cosmos Lac Спрей литиева смазка 204
Cosmos Lac Спрей литиева смазка 204 | Технически спрей
Cosmos Lac Спрей литиева смазка
0.00 лв.

Описание

Висококачествена литиева смазка  - осигурява отлично смазване и защита от всякакви неблагоприятни условия. Специално подсилена с литий, смазката има широко приложение - идеална за ползване в дома, за автомобили, автобуси, мотоциклети, яхти и др.

Приложение:
• за смазване на лагери, панти, вериги, отворени зъбни колела, червячни винтове и др.. Продуктът е проектиран да устои на центробежните сили при високоскоростни механизми.
Предимства:

  • Висококачествена литиева смазка
  • Намалява триенето.
  • Не замръзва.
  • Отлично смазване

Внимание! След употреба почистете дюзата. Обърнете флакона с дъното на горе и пръскайте за около 5 сек. докато дюзата не се почисти.

Артикулен номер:
204 Литиева смазка
Флакон: 400 мл. 

От същата категория

Марка: COSMOS LAC
Специално разработена смазка за всякакви триещи се повърхности. Създава тънък, прозрачен, защитен слой, който предпазва повърхността от въздействието ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Ефективно средство за разхлабване на ръждясали и клеясали връзки и съединения. Отлични проникващи качества. Редуцира ръждата, смазва и предпазва метал..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Безцветна висококачествена почистваща течност за почистване на електрически и електронни компоненти. Отстранява прах, остатъци от смазки и отпечатъци ..
0.00 лв.
Марка: COSMOS LAC
Paint Remover е ефективно средство за премахване на стара боя, лаково покритие, лепило и стикери( само от небоядисани повърхности ). Приложение: ..
0.00 лв.
Марка: Selsil
Selsil  RUST ефективно премахва ръждата от метални повърхности. Създава тънък защитен и смазващ водоотблъскващ слой. Не съдържа силикон. СВОЙСТ..
0.00 лв.