Меню
Your Cart

ANI KIT/205/S Пистолет за нанасяне на шагрен

ANI KIT/205/S Пистолет за нанасяне на шагрен
ANI KIT/205/S Пистолет за нанасяне на шагрен | Пистолети със специално предназначение
ANI KIT/205/S Пистолет за нанасяне на шагрен
0.00 лв.

Описание

KIT/205/S комплект за нанасяне на шагрен. Еднократните дюзи позволяват регулира не от 0 до 5мм. Комплектът съдържа:

    • пистолет за шагрен A/205/S
    • 2 броя еднократни дюзи* в комплект със смукателни тръби.

*дюзата е изработена от устойчив на разтворители материал и може да се измие, чрез потапяне в малко количество разтворител, и може да се използва отново. От изключителна важност е да се почистят, пистолета и дюзите, веднага след приключване на работа.

Артикулен номер: AH094045

От същата категория

Марка: ANI
Пистолет за обдухване с къса, никелирана, месингова дюза. Връзка с източник на въздух : Универсален  ¼”  (bsp/npt/nps) Оптимално работно налягане: 1..
0.00 лв.
Марка: ANI
Пистолет за сушене със система за затопляне на въздуха.  Системата няма абсолютно никакви електрически части, участващи в отоплението на въздуха. Изп..
0.00 лв.
Марка: ANI
QUALITUM   Артикулен номер: AH097802 Пистолет за нанасяне на полиуретанова пяна с универсален адаптер. Ергономичен, лек и здрав, с възможност за рег..
0.00 лв.
Марка: ANI
F1/SAM e професионален пистолет за нанасяне на STP уплътнители във флакони от 310мм. Чрез регулатора на пръскане може да се нанасят шевове с различна ..
0.00 лв.
Марка: Auarita
 PS-3 Пневматичен пясъкоструен пистолет с потопяем маркуч за пясък. Изключително здрав пистолет. Оборудван е с две дюзи и със 100см. гумен маркуч з..
0.00 лв.